Video - tyrkia 2014

Innkjøpsvideo fra tyrkia

Håper dere liker den, og om det er noen spørsmål, kan dere spørre i kommentarfeltet :-)

Hjemme, spørsmålsrunde

Heii, tro det eller ei, men er ikke glad for å være hjemme igjen, med tanke på hvordan de siste to ukene har vært, begynte å kjenne savnet da vi lettet med flyet, tårene rant, og mamma måtte trøste meg, haha! Men, nå er jeg hjemme på stjørdalen igjen, blir godt å tilbringe tid med venner resten av sommeren, før et nytt og hardt skoleår begynner igjen. 

Tenkte jeg kunne vise litt bilder fra turen, men om du vil se mer kan du se dem HER! Har også tenkt til å ha spørsmålsrunde ang. Tyrkia, som jeg nevnte på bloggen tidligere. Håper på å få noen spørsmål jeg kan svare på, så jeg kan holde bloggen litt oppegående :-) skal også lage an video av de videosnuttene jeg har tatt mens jeg har vært der, som dere kan glede dere på!:-)

Send inn spørsmål om dere vil vite noe!:-) blir også en innkjøpsvideo når jeg har tid til å spille den inn!

Ha en fin kveld!

2 dager igjen

(NB! dette innlegget ble skrevet for noen timer siden, men mistet strømmen så fikk ikke publisert.)

Ja, nå er det bare to dager igjen til jeg kommer hjem. Kan ikke si jeg gleder meg til jeg skal dra herifra, men selvfølgelig gleder jeg meg utrolig masse til å komme hjem til venner og resten av familien! Iogmed at vi skal tilbake neste sommer, blir det å reise herifra mye lettere, da jeg vet jeg kommer til å se folka igjen! :-) Har blitt utrolig glad i veldig mange på vledig kort tid, det viser hvor sterkt bånd de har knyttet til meg, alle sier hei til meg, alle smiler og hilser! Mye koseligere å gå på byen her enn i Norge. Men jeg skal tilbake neste år, og det ser jeg fram til! :-)

Idag våknet jeg ganske tidlig, iogmed at klokka er en time fram her, våknet jeg i 9tiden, altså 8tiden hjemme i norge. 
Men iallefall, idag skal vi være på stranden hele dagen, før vi skal ta taxi til leiligheten, dusje, ordne oss og gjøre oss klare til å dra til Oba, en by litt utenfor Alanya, 10-15 min med taxi. I Oba skal vi spise middag med noen venner av mamma, det blir kjempekoselig, så jeg gleder meg utrolig til å komme tilbake til den restauranten vi var mye på ifjor, å se igjen gamle fjes :-)

Akkurat nå sitter jeg i senga på soverommet, fordi det er aircondition her, så er ikke så veldig varmt. Har tatt bilder av leiligheten om noen ønsket å se det :-)Hva synes du? 
Hva har du gjort i ferien sålangt? :-)

Ved bassengkanten

Hei og god morgen! Nå ligger jeg, broren min og mamma ved bassenget. Det er kjempevarmt men veldig koselig. Jeg våknet ganske tidlig idag, aner ikke hvorfor men jeg lå å tenkte å klarte ikke å sove lenger, noe som er utrolig dumt for jeg trenger søvn når jeg er her nede, siden jeg ikke spiser og drikker så mye..
Men vi storkoser oss allikevel :-)

Idag har jeg egentlig ingen planer, vi skal spise lunsj om ikke lenge, også må jeg innom frisøren en tur for å få sjekket noe.
Ellers så skal jeg bare sole meg og prøve å drikke litt, siden jeg har vært så dårlig på det, er jeg veldig mye svimmel og har vondt i hodet. Håper jeg får i meg litt mer væske de neste dagene!

Håper dere får en fin dag videre :-)

Endelig

Hei! Lenge siden sist! Men nå har jeg endelig fått fikset macen min, eller rettere sagt fikset den seg selv, men jeg er utrolig glad! Har ikke fått tatt så mange bilder enda, siden jeg ikke har hatt med meg kameraet over alt, men har tatt noen med iphonen, som dere skal få se senere. Ihvertfall, de siste dagene har vært kjempeherlig, har kost meg utrolig masse! Inatt kom broren min hit og, som skal være her ei uke sammen med oss, ser fram til det! 

Har redigert noen bilder sånn i full fart, siden vi skal ut å spise snart, men tenkte dere kunne få et innlegg sånn før jeg drar, så dere vet at jeg lever, haha :-)

Som dere sikkert ser, har jeg byttet header, den headeren jeg hadde før, var litt over et år gammelt, så jeg gikk lei, men vet ikke om jeg blir å ha denne så lenge, om det bare er midlertidig, men vi får se :-)

Håper dere har hatt det fint de siste dagene jeg har vært borte, og jeg baklager såå mye! Men nå er jeg tilbake igjen, og gleder meg til å fortsette den siste uken her i Alanya! :-)

Ha en fin kveld allesammen! :-)

Endelig framme

Hei! I går kveld ganske sent, kom vi fram til leiligheten vi skal være i de neste to ukene, er kjempefint her, og gleder meg til 14 gode dager! Sååå iogmed at vi kom hit så sent i går/natt, fikk jeg desverre ikke blogget, men nå har jeg fått internett så jeg kommer til å blogge (kanskje) ett innlegg om dagen, kanskje jeg glemmer noe, men skal iallefall prøve så godt jeg kan. Leiligheten er kjempefin og jeg stortrives! Er meldt opptil 50+ grader idag, så dette kommer til å bli varmt! 
Tok noen bilder sånn i full fart bare for å ha til bloggen, så tenkte jeg kunne lage en video av leiligheten senere eller ta bilder av alt, om dere ønsker? :-)Håper for de som vil, følge med bloggen min, å se videre i mine neste 14 dager! :-) 

Ha en fin dag allesammen!  

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits