Svarene på spørsmålsrunden

Svar på spørsmålsrunde - tyrkia

Heii! siden jeg ikke har noe annet å blogge opp akkurat nå, kunne jeg svare på spørsmålsrunden om tyrkia :-) håper dere får gode svar på det dere lurer på!

Hvor i tyrkia var du? - Jeg var i Alanya :-)

Hvilket hotell var du på? - Vi var ikke på hotell, vi fikk leie leiligheten til stedattera til onkelen min, det var rett ved fiskemarkedet i Alanya :-)

Mange fine gutter der nede? noen favoritter? - Åh, ja, fikk noen favoritter for å si det sånn! De fleste la meg til som venn på facebook forresten, haha, var litt morro da den ene gutten kom å spurte mamma om han kunne få navnet mitt :-) litt søtt og da

Hvordan var dagen din? gjorde du det samme hver eneste dag? - Dagen min besto av å våkne, gå ut på verandaen og sjekke telefonen for meldinger, snaps osvosv, mamma var somregel våken da jeg sto opp, så den første uken etter vi hadde spist frokost, eller etter mamma hadde spist, tok vi taxi til stranda og var der fra 11 tiden til halv 5 tiden (tyrkisk tid), så tok vi taxi til leiligheten igjen å dusjet og ordnet oss og slapte bare av, før vi gikk ut og spiste middag :-) Den siste uken måtte vi vente til broren min hadde stått opp for å dra noen steder siden han kom en uke senere. Var faktisk også en dag vi dro på borgen, kjempefint der! Jeg og broren min gikk også på markedet en tirsdag, noe som var utrolig varmt, men fikk kjøpt litt av hvert, så det var somregel det vi gjorde :-) Også før jeg glemmer det, så var vi to dager inn til Oba for å spise middag på favorittrestauranten vi har der, som vi oppdaget ifjor!:-)

Hadde du mye hjemmelengsel? - Nei. Egentlig ingenting, men selvfølgelig gledet jeg meg til å se venner og familie igjen, men med tanke på alt som skjedde der nede så ville jeg bare bli enda lengre.

Mye god mat? - Ble helt forelsket i maten der nede! Spiste mye tomatsuppe de første dagene, så de vi spiste sammen med bestilte nesten for meg, siden de allerede visste hva jeg skulle ha, haha. Men den siste uken spiste jeg masse kylling i karri, noe som ble min favoritt!:-)

Skal du dit flere ganger? - JA! Absolutt! Skal dit neste år også, men vet ikke helt hvor i Tyrkia det blir, enten blir det Alanya eller Oba.

Hvor mange ganger har du vært der? - Har vært der 3 ganger :-) en gang med pappa i 2004, med mamma ifjor og med mamma i år, og skal definitivt tilbake!

Har du noe favorittrestaurant? - Favoriserte en restaurant første gangen jeg var der, den heter ''d' la plaza'', Bare elsker de som jobber der og ble forelsket i restauranten med en gang!

Ble du mye solbrent? - Jeg ble mye solbrent på skuldrene og i ansiktet, uansett hvor mye jeg smurte på solkrem ble jeg uansett solbrent. Men vi kjøpte noe som vi kunne spraye på etter du har blitt solbrent, så lot du det ligge som et hvitt lag på huden, så gikk det over. Anbefales for de som skal til syden og risikerer og bli solbrent!

Bilde av skillet ditt?

Tro det eller ei, men dette er ikke redigert!

Hvor mange ble du kjent med? - Ble kjent med utrolig mange herlige mennesker! Både Norske og Tyrkiske :-)

Var det mange som kunne norsk? - Det var mange som kunne få ord, som ''hei, hade, bare hyggelig, værsegod, takk'' osv, men var også noen som kunne føre en samtale på norsk, som ''bodygarden'' vi hadde på stranda og ene kelneren som jobbet på ''d' la plaza'' :-)

Måtte du snakke mye engelsk? - Måtte snakke en del engelsk ja, noe som i enkelte tilfeller var utrolig kleint.

hvor lang var flyturen? - Flyturen tok ca 5 timer, kanskje litt mindre.

når kom dere fram? - Vi dro i 7 tiden med flyet, og kom fram til leiligheten i 2 tiden om jeg ikke husker helt feil, da det også er 2 timer med taxi fra flyplassen i Antalya. Så det var bare å legge seg når vi kom fram :-)

hvor lenge var dere der? - Vi var der i 2 uker.

kjøpte du deg mye? - Kjøpte meg en del ja, du kan se innkjøpene om du blar lenger ned på bloggen, der jeg har laget en video :-)

hvor mange ganger har du vært der? - Som sagt har jeg vært der 3 ganger :-)

skal du dit flere ganger? - JA!

hva savner du mest fra tyrkia? - Det jeg savner aller mest er vel folkene og rutinene vi hadde, varmen og at vi gikk på restaurant hver kveld, butikkene og prisene. Alt er så mye koseligere der nede, så jeg gleder meg til å komme tilbake!!

Håper dere fikk gode nok svar på det dere lurte på! Så om det skal være noe mer kan dere sende meg en melding eller kommentere i kommentarfeltet :-)

Svarene på spørsmålsrunden

Nå er videoen endelig her! Senere i uka kommer ''pakk med meg'' videoen, men vet ikke helt når enda, siden jeg har mye jeg skal gjøre denne uka, men den kommer før jeg drar iallefall :-)  

Fikk dere gode nok svar på det dere lurte på? :-)

Svarene på spørsmålsrunden

Heihallo, nå sitter jeg på skolen med 9 andre fra klassen, vi gjør absolutt ingenting, så skjønner ikke hvofor vi er på skolen engang.. men iallefall, nå har jeg gjort ferdig videoen! Enjoy!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits