Outfit + detalj

Hei alle sammen! Idag våknet jeg utrolig tidlig, på grunn av at jeg var så sinnsykt kvalm, så gikk ned å drakk litt cola, og gikk opp for å legge meg igjen, så våknet jeg i 12 tiden, såå godt å sove ut ordentlig på morgenen! Jeg og mamma dro i gata for å dra på cafeen på torgkvartalet, der vi var ei stund, og jeg begynte å lete rundt på butikker om jeg fant det jeg skulle ha, jeg er sikker på jeg var innom hvertfall 4 butikker, men ingen hadde det jeg skulle ha, så da vi skulle dra hjem kom mamma på at de kanskje hadde det på hobbybutikken litt lenger ned i gata, så vi gikk dit og de hadde det! Jeg ble utrolig glad, siden jeg ikek har funnet det før der jeg var å lette! De som lurer på hva jeg skulle ha så var det sånne små klyper for å henge opp bilder osv, noe jeg har fått inspirasjon fra noen andre til å gjøre, siden det så utrolig fint ut! Så jeg har hengt opp noen bilder på veggen over sengen, men kommer flere når jeg gidder å finne flere bilder :-)

Bildene består av alt mulig, men det er mest bilder fra når jeg var baby og liten jente og familien min. Tenkte det kunne lyse opp rommet litt med bilder fra barndommen, selv synes jeg det ble ganske fint:-) Det eneste jeg har gjort er å hengt opp spikere med en trå og festet klyper på bildene samt. tråen. Utrolig enkelt, og sinnsykt fint! Nå har jeg igjen bare å kjøpe andre gjenstander for å ha på rommet + et speil, men det kjøper jeg ikke selv enda, siden jeg ikek har penger før jeg begynner på skolen, iogmed at dette kommer til å bli et utrolig dyrt år, må jeg spare mest mulig, og selvfølgelig skal jeg være russ neste år, så går med litt penger der og + at jeg skal kjøre opp til bil i Februar, så må ha penger til det og, så her må det spares! Men det får jeg til om jeg bare bestemmer meg for det :-)

Outfiten min idag var ikke noe spesielt, en blomstertopp og en lys bukse!

Nå skal jeg se litt One tree hill før jeg skal ordne meg og så dra nedover igjen. Ha en suuuper dag videre allesammen!

Todays outfit

Hei! For det første, som jeg sa i forrige innlegg, unnskyld for dårlig og lite blogging, men har faktisk hatt mye å gjøre, men skal jo prøve å bli flinkere! Tok bare noen kjappe bilder av det jeg hadde på meg idag, ikke noe spesielt siden vi bare var i gata en tur, så gadd ikke å pynte meg noe særlig..
Det jeg har tenkt på en del i det siste er om jeg skal ha en video som viser hvor aktiv jeg har vært på bloggen, liksom sånn som andre har sånn ''bloggen er 1 år idag'' opplegg, bare at bloggen min er over et år, så for å være helt ærlig vet jeg ikke da jeg startet å blogge, men kan finne ut av det, haha! Noen som vil jeg skal lage noe sånt? Har ganske lyst selv, med tanke på at da kanskje jeg får bloggen litt mer oppegående..? :-) Si din mening da vel!

Outfit

Heeei! Idag har jeg vært på Stjørdal, der møtte jeg ei herlig jente, hun er to år yngre enn meg, men utrolig hyggelig, og håper vi får bedre kontakt etterhvert :-) Samtidig kjøpte jeg meg noen klær, jeg klarer nesten aldri å gå i noen butikker uten å kjøpe noe, så ble selvfølgelig noe denne gangen også, så ble jeg kjøpte den hvite genseren og shortsen, som var utrolig fin!

Bare 2 dager igjen til jeg drar! Tiden går utrolig fort! Så om litt får vi besøk av tante og onkel som skal spise middag her, noe som kommer til å bli koselig :-) Resten av dagen skal jeg bare slappe av og kose meg alene!

NB! ''pakk med meg'' videoen, kommer iløpet av dagen!

Hva synes du om antrekket?  

Summeroutfit

    

Hei! Nå har jeg gjort meg såogsi klar til å dra på jentekveld, men tenkte jeg bare skulle ta noen bilder av et fint sommerantrekk, som jeg bare tok på meg for å prøve det, det ble jo ikke så værst da? Men ja, somsagt skal jeg på jentekveld ikveld, med noen herlige jenter, så jeg ser fram til det, i morgen kommer også onkelen min! Gleder meg utrolig masse til å se han igjen, han skal også være med til tyrkia, det blir koselig!:-)

Hva skal dere gjøre ikveld?
Synes om det nye sommerantrekket? :-) 

Bursdags-oufit

    

Hei! Nå har alle gjestene dratt hjem etter ei fin feiring av pappa! :-)
Jeg rakk ikke å spille inn videoen, men jeg må gjøre det når jeg kommer hjem til mamma, og jeg lover det! Den kommer enten ikveld, om jeg får redigert den ferdig og lastet den opp før jeg legger meg ikveld, om ikke så kommer den imorgen tidlig :-) 
For noen minutter siden gikk jeg ut for å ta noen bilder, lillebroren min var fotografen idag, som dere sikkert ser på skyggene... Men ble ganske dårlige bilder for at det var mye vind og var vondt å se mot sola, men fikk noe resultater :-)

Håper dere får en fin dag/kveld videre, så snakkes vi enten ikveld eller imorgen!:-) 

lik og følg facebooksiden min HER

Todays outfit

   

Tenkte jeg kunne begynne med bilder av det jeg har på meg om dagene, når jeg enten er ordnet eller skal noe spessielt, så kommer faktisk til å bli en del bilder framover. Nå har jeg nettopp testet kameraet mitt etter jeg har fikset litt på det, og ser ut som om det kommer videoer også!:-) Bildene ble litt kornete, men jeg skal prøve å få ordnet det, men med litt redigering vises det ikke så godt.

Får mye mer motivasjon til å blogge når jeg kan ta bilder og videoer å dele med dere, bloggen ser finere ut og dere lesere får noe å lese, litt mer interessant enn når det bare er tekst og mobilbilder.. Men, idag tok jeg sommerferie, endelig! Ferdig med 1. Året på VGS, og gleder meg masse til å fortsette media på ole vig! Trives kjempegodt med klassen og lærerne, så tror dette kan bli bra til slutt! :-) Har ingen planer om hva jeg skal videre i livet etter studiene, men tror ikke det blir mer skole på meg etter jeg er ferdig med 3. Året, for å si det sånn. Men nå skal jeg ta kvelden og bare slappe av foran dataskjermen å håpe på at jeg får sove godt!

Ha en fin kveld alle sammen ♥ 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits