Rainy days

Hei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem, siden jeg har vært hos noen venninner i natt, og ble en ganske sen kveld, var det utrolig godt å komme hjem igjen, så skal bare slappe av med familien og bare ta livet med ro. 
Som alle sikkert har sett på nettaviser osv, er det utrolig glatt og mildt ute. Gresset begynner å komme fram, og det er grått og trist, noe jeg ikke liker.. Siden det er så grått og trist, blir jeg egentlig utrolig deprimert. Nå som det endelig hadde begynt å komme en del snø, ble lysere ute og mye koseligere, skal det bare regne bort(?).

Tok med kameraet ut en liten tur, som dere ser :) Utrolig fine motiv, eller, haha, ikke at jeg er en så flink fotograf at det plager meg. Men det er faktisk morro å ha noe å fotografere også.

Uansett. Nå sitter jeg her med hodepine og utrolig vondt i magen, grunnen til det er at jeg har fått en slags type ''spiseforstyrrelse'', men kan ikke si den er så alvorlig. Men det har seg sånn at jeg spiser aldri noen ting, drikker nesten ingenting heller, så jeg kan klare meg med ei flaske dahls julebrus på en dag. Jeg prøver å klemme i meg så mye som mulig, men det går ikke, jeg blir bare utrolig kvalm om jeg faktisk får til å spise noe. Ikke legger jeg på meg heller, og jeg vil si at det er bedre å være litt rund av å ha klart å spise noe, enn å være utrolig tynn for ikke å ha klart å spise noe. Det er faktisk utrolig slitsomt å ikke klare å spise noe, for de som ikke tror det, eller ikke har opplevd noe lignende før. 

Håper alle får en fin dag videre! 

Lat søndag

Idag er en lat søndag, som alle andre søndager også forsåvidt. 
Dagen blir bare å tilbringe hjemme, siden matlysten ikke er på plass er det best å være hjemme. Kjøreforholdene er heller ikke særlig bra her jeg bor, siden jeg bor på landet og det er mye snø, sier det seg egentlig selv, men det har ikke hindret meg i å ta noen bilder til dere!

Outfiten idag er ikke særlig pen, men utrolig komfortabel. Kan si jeg ikke orker å gå fult påkledd med dongeri og finskjorte, masse sminke og parfyme som lukter over hele nabolaget. Nei, når jeg er hjemme og ikke skal noe spesielt, slenger jeg på meg joggebuksa og en god genser + mine utrolig herlige kosesokker? Kanskje lik så greit at jeg holder meg hjemme sånn som jeg ser ut uten sminke, så jeg ikke skremmer halve norge liksom.. Som du ser, så funker converse i all slags vær, i følge meg iallefall! 

Men jeg tenkte på det om noen vil jeg skal lage video, så kan jeg godt gjøre det og jeg har litt lyst selv og, å kommer til å filme den ut isåfall, siden det er så lyst ute. Og i år som i fjor, vil jeg lage en ''2014 video'', om dere vil se den jeg lagde i fjor, kan dere se den HER. Har lyst til å dele året mitt med dere, så fint om dere kommenterer om dere vil se det :-) (kommer til å dele det likevel, haha)Håper alle har hatt en fin juletid og fortsatt får en fin jul videre, den er ikke over enda! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du har gjort i jula :-) 

Julen 2014

Hei og takk for sist! 
Grunnen til at jeg har vært mye borte fra bloggen i det siste skyldes stress og andre ting. Jeg har ikke orket å ta opp kameraet for å få tatt bilder og har rett og slett bare vært utrolig lat, unnskyld for det.
Men, nå er 2014 snart over, og tenkte å komme med en liten oppdatering i forhold til julen min og videre framover.

På julaften var jeg hos mamma, derfor skulle vi dra nedover til søskenbarnet mitt for å feire julen sammen med andre slektninger, noe som var utrolig koselig! Vi åpnet pakkene våre her hjemme før vi dro nedover å spiste god mat og åpnet resten av pakkene. Vi var der en god stund før vi dro hjem igjen.
I går dro vi ned til søskenbarnet mitt igjen for å spise opp restene av maten som ble igjen, vi hadde det kjempekoselig da så og si nesten hele familien var samlet. Da vi var ferdig der dro jeg til venninnene mine for å overnatte, jeg fikk kommet meg bort litt og det var godt, så mamma kom å hentet meg der idag. Nå skal vi på café til naboen som bor på samme gården, håper på at det blir koselig :-)

Resten av jula vet jeg ikke helt hva planene er, men skal iallefall til pappa på nyttårsaften, så blir det vel også noen middager med familie osv, så jula går bort for det meste på spising og være med familien og venner!

Jeg må bare komme med en innrømmelse at jeg er utrolig dårlig på å få til gode blogginnlegg, men jeg har faktisk tatt meg tid til å tatt bilder av outfiten for julaften og igår!:-)Håper alle får en fin jul fortsatt, så snakkes vi når jeg får tid til å blogge igjen! Siden det er så fint vintervær så er det utrolig fint å ta bilder nå også, så kommer vel en del bilder forhåpentligvis :-)

Beautiful december

Hei og unnskyld igjen for at jeg har vært en del borte fra blogginga, og denne gangen er det faktisk rett og slett for at jeg ikke har orket. Jeg er bestandig trøtt og sliten, og da er det eneste søvn som står i hodet på meg. Utrolig slitsomt å være så trøtt hele tiden.. 

Ihvertfall, nå begynner det å nærme seg jul med stormskritt, jeg gleder meg utrolig masse til å feire jul med familien. Men jeg har ikke fått så utrolig mye julestemning enda, det er nok på grunn av at snøen ikke har kommet enda, men får bare håpe den kommer før julaften. Jeg har satt opp juletreet mitt på rommet og fått det ordentlig koselig innpå der :)

Jeg skulle egentlig ha kjøpt mef en ny julekjole, men har den jeg brukte julaften i fjor, så den får bare holde denne jula også, siden jeg ikke har råd til en ny. Jeg har faktisk ikke startet å handlet julegaver enda, så må gjøre det når jeg får penger til det, og når jeg har tid. 

Om et par uker har vi julebord på media, noe som jeg gleder meg masse til! Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om heller, og det er kanskje litt av grunnen til at jeg har vært så mye borte fra bloggen også.. Så vi snakkes vel senere?:)
 

Blogges

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits