Frost

Det begynner å gå mot vinter her i Stjørdal, iallefall var den -3 grader i dag tidlig. Det blir kaldere og kaldere og mer og mer klær må på! Har og som sagt begynt å fått utrolig mye julestemning, gleder meg helt vanvittig til jul, hører på julesanger hele tiden, til og med nå når jeg sitter og skriver dette :-) 

Utrolig fint bildeobjekt! 

Men videre til hva dagen min har gått ut på. Jeg har ikke gjort noe som tapper så utrolig mye krefter, men idag har vi fått utdelt en presentasjon som vi skal framføre i morgen, noe jeg gruer meg til, siden jeg kommer til å få prestasjonsangst når jeg skal til å begynne, siden vi har åpen skole imorgen skal vi presentere ulike ting som vi i klassen skal gjennomføre til noen 9.klassinger. På fredag skal vi til Trondheim og filme til en dokumentar film, så dette blir noen morsomme dager, håper vi får utnyttet tiden godt og at det går bra i morgen! 

Resten av dagen skal jeg bare ta livet med ro og kose meg! 

Welcome november

Hei alle sammen! Nå er det jammen lenge siden sist, jeg har faktisk ikke orket å blogget + at mye som har skjedd(bokstavlig) så jeg har ikke tenkt så mye på bloggen, men nå som jeg er hjemme i helgen så savnet jeg det litt. Idag er det også 1. November! ALLEREDE!! Jeg må si jeg begynner å komme mer og mer i julestemning, men venter fortsatt på snøen som enda ikke er kommet.. Håper for all del at det blir snø på julaften i år!
Jeg har så og si vært borte hver helg siden sist jeg blogget, altså siden høstferien, begynner å bli noen uker siden den, så jeg beklager utrolig mye til de som har savnet meg og bloggen, om det i det hele tatt er noen som har savnet meg, haha. Men ikke noe jeg skal svare på. Jeg er iallefall tilbake!:-) Jeg blir å prøve å blogge så mye som mulig fram til jul iallefall, altså når jeg har tid og noe å blogge om, men jeg er enig i at det går ikke an å ha så lange pauser mellom hvert innlegg! 

Jeg synes også at bloggen er veldig stygg og slapp, så vil derfor lage mer videoer og ha flere bilder. Så derfor vil jeg at dere skal sende inn forslag om det er noen ønsker, om ikke får jeg bare fortsette med den kjedelige bloggingen min, haha :-) 
Som sagt har jeg vært travelt opptatt i det siste, mye har gått på å vært med venner og bare glemme alt og ingenting, jeg vil ikke tenke på så mye som får meg deprimert, så jeg prøver å gjøre det beste ut av det, nemlig å være aktiv :-)

Siden jeg bare skal være hjemme i helgen, har jeg tatt fatt i dagen idag og ryddet rommet mitt! UTROLIG! Jeg ser faktisk gulvet, har ryddet skrivebordet å fått det mer hjemmekoselig der. 

Resten av kvelden skal jeg bare slappeav med serier på macen, se litt på tv å spise middag med mamma! Håper dere andre også får en fin kveld :-)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits