Mandag igjen

Hei og god mandagsmorgen! Solen titter frem litt her og der, men ellers grått og kaldt, en herlig høstmorgen.
Helgen min har for det meste bestått av kake og pynt, på fredag var jeg som sagt til pappa siden stemora mi hadde bursdag, var utrolig koselig å se igjen hele familien igjen, siden jeg ikke treffer dem så ofte, fikk jeg sjangsen til det i helga. På lørdag var jeg i gullbryllup til onkel og tante som hadde 50-års bryllupsdag, helt utrolig! Var mye underholdning, musikk og mye god mat, så jeg har ikke sveltet i helga iallefall, haha. I går, altså på søndag, var jeg på bursdag til søskenbarnet mitt som hadde bursdag på torsdagen. Fikk se både søskenbarn, tante, onkel, søstra mi og familien + stebestemora mi og brødrene mine! Utrolig koselig helg, fikk også sovet ut skikkelig både lørdag og søndag, noe som var utrolig herlig, siden jeg ikke har fått sovet ut på lenge.

Neste uke er det høtferie, og jeg har ikke noen planer om hva jeg skal finne på, aner ikke hva mamma tenker heller, så jeg fårvel bare ta alt på sparket. Gleder meg iallefall til å få sovet ut og slappet av, noe jeg tror det blir ganske mye av! Men aller først skal jeg gå igjennom ei uke med hardt arbeid på skolen..... 
 Håper alle har hatt ei utrolig fin helg, og får ei strålene uke! 

God helg

Hei alle sammen, og god helg! 

Jeg startet helga med å ta bussen hjem til pappa siden stemora mi har bursdag idag, så jeg dro dit for å feire så kom resten av folket etterhvert. I 7tia kjørte jeg og broren min hjem, før han dro videre til en kompis. Denne helgen skal faktisk tilbringes med familien, skal i gullbryllup imorgen, noe jeg gleder meg utrolig masse til! På søndag skal jeg på bursdag til verdens fineste søskenbarn som hadde bursdag igår! Jeg har ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå, siden livet mitt ikke er det mest spennende du kan finne, så.. haha. Jeg gleder meg iallefall til ei helg der jeg kan sove ut ordentlig og ikke bli vekt av vekkerklokka halv 7, utrooolig irriterende. Nå har jeg ikke noen planer om hva jeg skal finne på, men tror faktisk jeg skal gå å sove snart, så håper vi at det kommer et innlegg iløpet av helga :-) 

Blogges! 

 

Sorry for lite blogging

... om du tenker at du skal gjøre noe hver dag, går det ikke så bra til slutt, kanskje.
Ja, bloggen min har ikke vært særlig fin og ryddig i det siste, heller har jeg ikke blogget mye, men det skyldes nok faktisk, helt ærlig, at jeg er lat. Sorry, sorry, sorry, jeg vet det er mange som er interessert i å lese om min hverdag, og se bilder fra da jeg gjorde ditt og datt, men vet også at det er mange som ikke bryr seg i det hele tatt. 

Som dere ser, har jeg ordnet litt på bloggen, den er langt i fra ferdig, men jeg måtte bare ha et bilde osv, i mellomtiden til jeg får ordnet ordentlig. Valgte å bytte ut designet mitt, siden jeg var utrolig lei av det gamle, og når jeg er lei, så blir blogglysten og motivasjonen dratt helt ned, og det gidder jeg ikke for noen ganger kan det også slite veldig på humøret.
Det har heller ikke skjedd noe spesielt i det siste, bortsett fra at jeg har vært på skolen, kommet hjem og ikke gjort en dritt, kjedelig som alltid. Jeg trives, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg kjeder meg utrolig ofte, men det er noe som jeg er vant til så det bryr meg ikke så særlig mye lengre, men hadde ikke hatt noe si om livet hadde vært mer som en berg og dalbane for å si det sånn.

Jeg har ikke noe spennende å skrive atm, men jeg ville bare komme inn med et innlegg. Jeg ville også si at jeg har svart på spørsmålsrunden, men vurderer å spille inn en video på nytt, siden det har kommet inn flere spørsmål. Men... Det er noen av spørsmålene jeg ikke velger å svare på, og det tror jeg dere skjønner selv også ;-) Er det noe dere lurer på som kan ansees som litt mer ''personlig'' kan dere spørre meg på mail eller facebook, om du har nødvendighet og absolutt behov for å vite det. Eller irl for den saks skyld.Det jeg har gjort i dag er ikke så spennende at jeg trenger å si det, men bare for å komme med det, kan du regne med at det blir noen dager mellom hvert innlegg, rett og slett fordi jeg ikke gidder å blogge. Jeg håper dette vil forbedre seg, både for meg, dere og bloggen, kjedelig med en blogg som er tom og ikke noe spennende, så vi får håpe det blir bedre med tiden!:-) Noe du lurer på?

Kjører igang en spørsmålsrunde

Som det utrolig treige dyret jeg er, har jeg ikke blogget den siste uka, NOK en gang. Så derfor ville jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde, jeg vet jeg ikke kommer til å få noen spørsmål, men jeg prøver allikevel! 

Håper på å få maaaaaange spørsmål! om ikke så ja, haha! 

STILL SPØRSMÅL FOLKEEENS!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits