Mine iphonedekslerJeg vet det er lenge siden jeg har blogget, og er utrolig lei meg for det, men har hatt mye ansvar for skole og div. andre ting. Håper dere skjønner, men uansett. Jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av iphonedekslene mine, bare for å ha noe å blogge om, så da ble det det idag, og tror heller ikke det kommer noe innlegg senere idag eller før imorgen kveld evt, siden jeg og to andre venner skal bort inatt, så blir mest sannsynlig ingen blogging.. Håper dere har hatt ei fin uke! 

Hva har dere gjort den siste tiden? og hva skal dere idag? :-)

På skolebenken igjen

Halloooo! 

Etter ei lang natt med lite søvn, dro jeg til skolen i 10 tiden, siden vi startet klokka 10, så sluttet vi klokken 12, en utrolig kort dag, men greit så jeg fikk hjem og hvile meg, ble faktisk utrolig sliten av dagen idag, haha, en tung start kanskje. Men utrolig morro og se hvor mange nye det har kommet og mange jeg aldri har sett før, nytt klasserom har vi fått og nye lærere, så håper dette året blir bra :-)

Da jeg kom hjem gikk jeg opp på rommet og bestilte russeklær, eller jeg har ikke bestilt enda, har bare lagt det i handlekurven, mye penger går med på det også, men jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Det er sinnsykt at jeg er russ allerede neste år! Skal også være russ 3.året men tror ikke det blir like dyrt som denne gangen.. hehe. 
I morgen er det vanlig skole, og vi møter opp til vanlig tid, og slutter halv 3, så blir en relativt lang dag. Etter skolen i morgen skal jeg og noen fler på pirbadet, og kjenner jeg gleder meg ganske mye egentlig, haha, elsker vann! 

Har ikke særlig mye å blogge om akkurat i dag, egentlig ikke ellers heller, men om du har noen forslag, så sleng det med i kommentaren om du vil legge igjen noe!:-) Resten av dagen blir vel og slappeav max, før en ny dag på skolen venter i morgen..

Hva har du gjort idag? 

Link til blogg

Hei, idag tenkte jeg at jeg skulle skrive et ikke så veldig langt innlegg om ei jente som spurte meg om jeg kunne linke til bloggen hennes, og selvfølgelig så hadde jeg glemt det, siden hun spurte meg i juni en gang, så nå har jeg endelig kommet på det og skal skrive litt om hva jeg synes om det hun har gått igjennom og sånne ting. 

Denne jenta har et nydelig navn som Maren Kristine. Jeg har fulgt med litt på bloggen hennes siden jeg oppdaget henne her på blogg.no. Hun er 18 år, og bloggen hennes består for det meste om hennes liv og hvordan hun skal prøve å hjelpe andre med de samme problemene som henne. Hun sliter med ADHD og selvskading, depresjoner og slike ting som folk flest kjenner til, hun er ekstremt sterk og har mange herlige mennesker rundt seg som støtter henne og alt hun har gjennomgått de årene hun har hatt det sånn. 

Synes det er helt forferdelig at noen kan ha det sånn, når du er så pen og naturlig som denne jenta skal du ikke gå igjennom noe sånt, jeg synes det er helt forferdelig, og vil at alle skal ta en titt innom bloggen hennes http://minlangehistorie.blogg.no/. Bloggen er en opplevelse og lese, når du bare får satt det skikelig inn i hva det faktisk handler om. Hun er ei herlig jente som jeg tror sprer mye glede rundt seg, selv om hun sliter. Skulle ønske at jeg har fått blitt bedre kjent med henne iallefall! Så anbefaler alle og se innom bloggen hennes og lese hva hun har skrevet, mye som kan hjelpe andre og kanskje tenke over litt :-)

Se så nydelig hun er! 

Jeg har lært mye selv etter å lest det hun har skrevet på bloggen sin, så anbefaler dere til å se innom! Virkelig verdt det.

Herlig lørdag

Hei alle søte lesere!:-)

Idag kom mamma og vekket meg i 11-tiden siden vi skulle på butikken før søskenbarnet mitt og fruen kom og skulle gå tur med oss, så vi fikk spist og litt sånn før vi gikk, vi gikk opp her like ved der vi bor, turen var kjempekoselig og vi hadde humøret oppe, alle sammen! Vi gikk kanskje 2-3 timer, men går fort om man har det morsomt og ikke er grinete, da blir alt så mye lettere. Da vi kom hjem, drakk vi litt og jeg begynte å steke vafler, etter vi hadde spist det, gikk jeg opp på rommet for å se litt One tree hill, så her har jeg sittet siden. Siden det er noen dager siden jeg var her sist, så har jeg tatt noen outfitbilder, haha aldri noe ordentlig, spesielt eller fint, men jeg gidder ikke pynte meg siden jeg ikke skal noe spesielt :-)Kjedet meg litt, haha, som dere sikkert ser.. 
Nåå skal jeg spise enda litt mer, eller om jeg finner meg noe godt i skapene, hehe :-)

Ha en fin dag videre!
Hva har du gjort idag?:-) 

Outfit + detalj

Hei alle sammen! Idag våknet jeg utrolig tidlig, på grunn av at jeg var så sinnsykt kvalm, så gikk ned å drakk litt cola, og gikk opp for å legge meg igjen, så våknet jeg i 12 tiden, såå godt å sove ut ordentlig på morgenen! Jeg og mamma dro i gata for å dra på cafeen på torgkvartalet, der vi var ei stund, og jeg begynte å lete rundt på butikker om jeg fant det jeg skulle ha, jeg er sikker på jeg var innom hvertfall 4 butikker, men ingen hadde det jeg skulle ha, så da vi skulle dra hjem kom mamma på at de kanskje hadde det på hobbybutikken litt lenger ned i gata, så vi gikk dit og de hadde det! Jeg ble utrolig glad, siden jeg ikek har funnet det før der jeg var å lette! De som lurer på hva jeg skulle ha så var det sånne små klyper for å henge opp bilder osv, noe jeg har fått inspirasjon fra noen andre til å gjøre, siden det så utrolig fint ut! Så jeg har hengt opp noen bilder på veggen over sengen, men kommer flere når jeg gidder å finne flere bilder :-)

Bildene består av alt mulig, men det er mest bilder fra når jeg var baby og liten jente og familien min. Tenkte det kunne lyse opp rommet litt med bilder fra barndommen, selv synes jeg det ble ganske fint:-) Det eneste jeg har gjort er å hengt opp spikere med en trå og festet klyper på bildene samt. tråen. Utrolig enkelt, og sinnsykt fint! Nå har jeg igjen bare å kjøpe andre gjenstander for å ha på rommet + et speil, men det kjøper jeg ikke selv enda, siden jeg ikek har penger før jeg begynner på skolen, iogmed at dette kommer til å bli et utrolig dyrt år, må jeg spare mest mulig, og selvfølgelig skal jeg være russ neste år, så går med litt penger der og + at jeg skal kjøre opp til bil i Februar, så må ha penger til det og, så her må det spares! Men det får jeg til om jeg bare bestemmer meg for det :-)

Outfiten min idag var ikke noe spesielt, en blomstertopp og en lys bukse!

Nå skal jeg se litt One tree hill før jeg skal ordne meg og så dra nedover igjen. Ha en suuuper dag videre allesammen!

Tirsdag | ryddedag

Hei! Unnskyld for lite blogging, men har rett og slett ikke orket, siden jeg har vært så slapp og hatt ingenting å blogge om, men tenkte jeg måtte slå til med et innlegg nå som jeg var godt igang med andre ting uansett.

Idag våknet jeg ganske sent egentlig, men ikke noe problem for elsker å ligge lenge om dagene! Så litt One tree hill før jeg gikk ned å spiste frokost, utrolig fin start på dagen! Sola skinte og jeg begynte å rydde på rommet mitt da det ikke så ut, jeg skulle egentlig gjøre det igår men da var jeg så dårlig form at jeg ikke gadd å gjøre noenting, men idag sa jeg til meg selv at jeg måtte begynne siden jeg har utsatt det lenge nå, så fikk endelig til å starte, og da er det så mye bedre å fortsette!:-) 
Jeg og mamma dro en tur i gata i rundt 5-tiden, siden hun skulle kjøpe noen malingskoster og jeg måtte ha nye kleshengere, så jeg endte opp med 15 nye! Utrolig nyttig, siden jeg har så mye klær. Etter det dro vi på butikken og handlet litt, før vi dro hjem og spiste middag! Så nå har jeg hengt opp litt mer av klærne mine og synes jeg begynner å få det skikkelig koselig!:-) Har noen ting jeg må kjøpe inn enda, men det jeg egentlig skulle ha hadde de ikke der jeg var, så gadd ikke å dra noen annen plass, så det får vente.

Forresten så kikket jeg i klesskapet mitt for å ''rydde'' litt i klærne mine, så fant jeg en bukse jeg ikke tenkte passet meg, siden den var for slakk da jeg prøvde den sist, men nå når jeg hadde den på meg var den jo passe! Det betyr altså at jeg har blitt feitere... Men skal ikke klage, lever det gode liv med junkfood og cola!

Nå har jeg tenkt til å rydde litt mer å se om jeg finner noe annet gamle klær, som jeg enten skal kaste, gi bort, selge eller ta vare på!

Håper dere søte lesere får en fin dag videre!♥

Wants from nellyInnkjøpsvideo

Dagen idag

Som dere vet, har jeg vært i byen idag, og jeg koste meg utrolig masse! Fikk bare alt til å bli glemt og la bort alt negativt! Alt var så herlig, både med været og temperaturen! Etter vi kom hjem igjen, ble jeg med Siren hjem og der så vi Istid, før mamma hentet meg :-) Kommer ikke som noe sjokk, men det ble kastet bort en del penger, er man på shopping, så er man på shopping!:-) da jeg kom hjem hit, måtte jeg klippe plenen og nå sitter jeg her, og lurer på om jeg gidder å gjøre noe mer ikveld.. Skal kanskje pakke litt og rydde litt mer på rommet siden jeg skal til pappa imorgen!

Utrolig fin dag, har kost meg utrolig masse og dagen var perfekt!:-) Nå skal jeg spise litt og se One Tree Hill, før det blir natta! Skal også lage et innlegg om innkjøpene, men lurte på hva dere vil? skal jeg lage video eller bare bilder?:-) 

Hva har du gjort idag?

Byen

Hei! Som jeg sa igår skal jeg til byen idag, gleder meg utrolig masse, så jeg drar snart, skal prøve å ta noen bilder, noe jeg var veldig dårlig på sist... Men skal prøve å få knipset noen idag, uheldigvis blir det bare iphonebilder, da jeg ikke gidder å ta med meg kameraet.. Men har tatt outfitbilder idag iallefall! Gadd ikke å ordne håret noe, siden det sliter så utrolig om jeg skal begynne å rette det osv, så det droppet jeg, så satte i bare en hårbøyle så håret holder seg vekk fra ansiktet :-)

Håper ikke dette blir for varmt, men jaja. Blogger selvfølgelig når jeg kommer hjem igjen!

Hva skal du gjøre idag?:-)

Innedag

Hei alle! Idag er det en typisk innedag da det regner og er utrolig grått ute, noe som ikke er så trivelig med tanke på hvor lenge det er igjen av sommerferien, trist egentlig. Men det hindrer meg ikke for å ha humøret oppe! Er ganske glad, aner ikke hvorfor, men bare er sånn, kanskje fordi jeg har så mye å glede meg til..?:-) Iallefall, tok jeg noen outfit bilder idag, heller ikke noe spesielt og fint, men jeg har min stil, og dere har deres? ikkesant :-) Så idag blir det joggebukse, en Jack Daniels trøye og oransje hello kitty sokker! Noe jeg er veldig komfortabel med!

Denne joggebuksa er den beste jeg har hatt på meg i hele mitt liv, den er så utrolig god og varm med et sinnsykt godt stoff! Den er selvfølgelig fake og kjøpt i Tyrkia, men det bryr jeg meg ikke noe om, er det godt å gå i, holder det for meg!:-) 
Dekselet er også utrolig kult og elsker fargene og ikke minst logoen, hehe.

Resten av dagen idag har jeg tenkt til å hjelpe mamma med å pusse opp kjøkkenet, noe som vi mest sannsynligvis ikke blir ferdig med idag, men vi får stå på og jobbe hardt begge to, så kommer vi iallefall langt. Imorgen skal jeg til byen med en av mine beste venninner og gleder meg virkelig til å tilbringe litt tid med henne også, noe som har blitt minimalt det siste året, iogmed at vi ikke går samme linje på vgs, så håper å kose meg skikkelig med henne imorgen!:-)

Hva skal du gjøre idag?

Todays outfit

Hei! For det første, som jeg sa i forrige innlegg, unnskyld for dårlig og lite blogging, men har faktisk hatt mye å gjøre, men skal jo prøve å bli flinkere! Tok bare noen kjappe bilder av det jeg hadde på meg idag, ikke noe spesielt siden vi bare var i gata en tur, så gadd ikke å pynte meg noe særlig..
Det jeg har tenkt på en del i det siste er om jeg skal ha en video som viser hvor aktiv jeg har vært på bloggen, liksom sånn som andre har sånn ''bloggen er 1 år idag'' opplegg, bare at bloggen min er over et år, så for å være helt ærlig vet jeg ikke da jeg startet å blogge, men kan finne ut av det, haha! Noen som vil jeg skal lage noe sånt? Har ganske lyst selv, med tanke på at da kanskje jeg får bloggen litt mer oppegående..? :-) Si din mening da vel!

Lenge siden

Heihei folkens! vet det er lenge siden sist, men må innom her i dag for å oppdatere dere og gjøre noe småtteri, jeg er nemlig med i en konkurranse der jeg kan vinne et kamera! Så håper for all del at jeg vinner, siden vinnerlykken min er ikke helt der enda, så hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet, så vi får bare krysse fingrene!:-) Linken til bloggen og innlegget til denne nydelige jenta er: http://ceciliemariee.blogg.no/1407234650_konkurranse_vinn_pola.html, synes alle burde sjekke ut denne bloggen og gjerne melde seg på!:-)

Håper alle får en fin dag videre også snakkes vi senere!

Gammelt bilde, men fant ikke noen andre, haha!
Kryss fingrene for meg'a, hihi

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits