''Nytt'' rom

Hei og hopp alle sammen! Hadde desverre ikke tid til å blogge idag, eller igår, siden for det første var jeg utrolig sliten og for det andre så fikk jeg ikke sove så mye inatt.. Men  det jeg gjorde da jeg sto opp var å kle på meg, også dro jeg og mamma til Stjørdal for å handle litt, blant annet en malekost til meg, hehe. Da jeg kom hjem fortsatte jeg på mesterverket mitt fra igår, nemlig å male rommet mitt! Ohoi, har ventet lenge på å male det, siden det var så stygt og mørkt, så fikk fikset det litt lysere og koseligere :-) Malte det fra gule vegger og grønne lister, til hvite vegger og grå lister! Jeg er kjempefornøyd med resultatet mitt, og det jeg er mest fornøyd med er at jeg faktisk har gjort absolutt alt på egen hånd! Eneste hjelpa jeg fikk var å høre med mamma om hun synes det var fint og bra liksom, haha, men jeg er iallefall storfosnøyd og det er vel det som teller mest?:-) Rommet er ikke helt ferdig selvfølgelig! Skal få kjøpt meg et speil til å ha på veggen, et teppe på gulvet, og masse ting som skal henge på veggene + klesstativet mitt som skal stå en eller annen plass i rommet! Hva synes dere?:-)

Som dere ser rommet mitt nå er ikke sånn som det er her jeg sitter akkurat nå. Det er mer rotete og fikk faktisk hengt tven opp på veggen! Ble utrolig mye mer plass uten tv-benken som skal kastes ut, og mye mer skal komme inn!:-) Det tok hele to dager å bli ferdig, stort sett, men har igjen noen finpusser, så skal jeg hjelpe mamma med å male ned i morgen, så går med en dag i morgen også!

Hva har dere gjort mens jeg har vært borte fra bloggen?

T-town innkjøp

Heii! Vet jeg ikke har blogget på noen dager nå, og det beklager jeg, men har vært mye opptatt siden sist innlegg. På lørdag satt jeg og lillebroren min inne nesten hele dagen, noe som var veldig slapt, men godt. Hadde ikke internett heller så fikk ikek blogget. På søndag bestemte vi oss for å dra hjem fra hytta, siden jeg hadde andre planer passet ikke det akkurat så bra, men iallefall, igår malet vi hele stua, sånn at jeg ikke tenkte på å blogge heller, for vi var så godt i gang og Idag var jeg i gata med mamma og noen venninner av henne, var kjempekoselig og heldig med været! Ikke akkurat så veldig heldig nå, siden det er grått, regner og kommer tordenvær snart, så for litt siden kom jeg hjem fra byen, noe som også var kjempekooselig! Var der med mine 3 bestekompiser :-) Så nå har jeg vært så flink å ryddet rommet siden jeg(mamma) må vaske det så jeg får malt her imorgen!:-) (om det ikke blir tur til sverige for å besøke tante og onkel.) Kjøpte jo meg selvfølgelig noe i byen, kan jo ikke unngå det når du først er der!


*Urban 399,-


*Vero moda 79,-


*Urban 199,-


*Cubus 199,-

Kjøpte meg også tre truser, men gadd ikke ta bilde av dem siden de ikke lå på rommet mitt, haha lat sa du? 

Nåå skal jeg gå ned litt å spise noe kanskje, drikke litt iallefall, holder på å tørke ut i munnen.. Deretter skal jeg sette meg godt til rette i sengen min og se one tree hill! Er blitt helt hekta på serien, beste serien jeg har vært borti! Såå vi snakkes vel!:-)

Hyttelivet

Heihei! Nå har vi ankommet hytta, eller campingplassen vi har men kaller det bare hytta, for det er som ei hytte for meg!:-)
Vi har vært her ei stund, men fikk ikke blogget før nå, på grunn av at jeg bruker 3g, så blir ikke noen redigerte bilder idag, heller ikke et ordentlig innlegg, men følte jeg måtte komme med noe idag også, siden jeg har vært så flink i det siste til å faktisk oppdatere dere såogsi hver dag! Tenkte å spise litt før kvelden tilbringes med familien!:-) ha en fin kveld!

New in

Heiii! Idag har jeg og mamma vært på malviksenteret, der ble det en ganske stor handel på jysk, jeg fikk meg også et kles-sko stativ! kjempefornøyd, og enda mer fornøyd at jeg klarte å sette det sammen helt alene, brukte ikke bruksanvisning engang! haha, men har lite tid, så dette blir et veldig rotete innlegg, siden jeg skal straks dra til pappa. Så vi snakkes! Ha en fin dag alle sammen!:-)

Video - tyrkia 2014

Herlig sommerkveld

Er det bare jeg som synes det er herlig sommervær? Er så herlig å kunne være ut til langt på natt da det fortsatt er lyst og heller ikke så veldig kaldt! Elsker sommerkvelder som dette, og himmelen blir blandet med gul, oransje, blå, rosa og lilla, helt utrolig nydelig♥
Har ikke mye jeg skal gjøre nå, så sitter alene på rommet mitt med litt bakgrunnsmusikk og håper på at det ikke blir så varmt i natt sånn at jeg faktisk får sove!

HA EN STÅRLENDE KVELD ALLE!!

In the woods

Heihei! Idag har jeg vært i skogen og tatt noen bilder, siden det er så utrolig fint sommervær og sinnsykt varmt, kunne jeg ikke gjøre noe annet en å dra til skogen! Det er ikke særlig langt, så å ta med seg kameraet og stativet på sykkelen var ikke det vanskeligste. Tok faktisk ikke bare bilder av meg selv, men også noen naturbilder! Plassen jeg var på er det fineste stedet her jeg bor! Det er bare helt nydelig:-)

Men selvfølgelig, tok jeg noen ''selfies''!

Ohoi, ble jo også noen outfitbilder også! 

Hva skal du gjøre idag? Ha fortsatt en fin og solfylt dag allesammen!♥

Tirsdag?

Er det bare jeg som surrer med dagene nå som det er ferie? I de siste dagene har jeg tuklet veldig mye, men har ikke gjort meg noe særlig stort uansett, siden jeg ikke skal noe spesielt denne uka, bortsett fra å kanskje, mest sannsynlig dra på hytta med familien, noe som blir koselig! 

Idag har jeg malt ferdig huset, som jeg startet med på torsdagen, men dro på hytta så kunne ikke gjøre det ferdig i forrige uke, så gjorde det ferdig idag! Haha, for nå gidder jeg ikke mer, har holdt på i 3 dager, så gidder ikke å bruke solfylte dager på å stå å male å svette som en gris samtidig, pluss at det klør overalt, nyser og blir stukket av insekter, herregud som jeg hater de dyra!
Men nå har jeg tatt kvelden, skal ordne litt på bloggen til venninna mi, og kanskje dra på stranda med mamma imorgen! 
Tok noen bilder av ''gulvet'' på rommet mitt, altså, gulvet mitt vises desverre ikke, ikke at det er så fint heller men, har heller ikke pakket ut fra syden som dere sikkert ser på kofferten i hjørnet, hehe, men stresser ikke, det er jo FERIE!Har blitt helt forelsket i denne sangen! love♥

Hva skal du gjøre i morgen? Ha en fin kveld videre!!:-)

Hjemme igjen

Hei! Tidligere idag kom mamma og hentet meg till pappa, sånn at vi kunne dra å kjøpe ny telefon til broren min, da han har mitet den på festival, wehu.. Men desverre måtte jeg dra fra pappa fordi at jeg skulle jobbe hjemme, med å male huset, sinnsykt gøy.. Ja. I helga var jeg som sagt på hytta, noe som var godt, for å komme seg litt bort og bare kose seg med familien, det som er dumt at allergien min tar overhånd, det er ekstremt slitsomt å gjøre ting, bevege seg og bare det å stå knekker meg, det er utrolig slitsomt, det påvirker også de jeg er sammen med, dumt dumt dumt.... Etter jeg var ferdig med å male, tok jeg meg en dusj, da jeg ikke så ut å hadde maling over hele kroppen, også er det sånn maling som er vannfast, så er ikke i det enkleste laget å få av..

Nå sitter jeg i senga å er utrolig sliten, hører på gode rolige sanger og tenker bare :-) Utrolig godt å bare sitte sånn som jeg gjør nå, herlighet! Litt tårer kommer her og der, et smil som titter fram, helt utrolig! Tenke å ta meg en is i denne varmen snart, er jo 30 varmegrader på rommet mitt, enda jeg har opp vinduet, men ikke at det hjelper så mye siden den varme lufta kommer inn, hehe. Outfitbilder osv kommer senere, når jeg i det heletatt gidder å ta fram kameraet, stativet, posere og redigere bildene, meeeen det kommer! Samt med videoen fra Tyrkia kommer også snart, men iogmed at jeg har vært på hytta i helga har jeg ikke fått tid til å redigere noe, hadde ikke med macen for den saksskyld heller, haha.

Men, vi snakkes vel senere? :-) Håper alle får en strålende dag videre!

Haha, dette bildet er ELDGAMMELT, men var det eneste jeg fant, ikke at jeg gadd å lete så mye akkurat, men bedre bilder kommer senere! Vil bare ned å ta meg en is :-) hehe, snakkes!

Blir ikke blogging i helga

Hei! Som dere leste på overskriften, blir det mest sannsynlig ingen blogging i helga, da jeg skal på hytta. Der har vi ikke nett med mindre jeg bruker 3g, men om jeg måå blogge eller ikke har noe å gjøre, kan jeg vel slenge med et innlegg, men da blir det mest sannsynlig iphonebilder, men det får gå :-) Ellers idag skal vi på bursdag til søstera mi, noe jeg gleder meg til, både til å se igjen resten av familien og spise kake! Håper alle får ei fin helg der de er, så snakkes vi når jeg kommer hjem, evt om jeg blogger med 3g!

Legger ved et fint bilde av meg fra tyrkia.. Ohoi!

Svar på spørsmålsrunde - tyrkia

Heii! siden jeg ikke har noe annet å blogge opp akkurat nå, kunne jeg svare på spørsmålsrunden om tyrkia :-) håper dere får gode svar på det dere lurer på!

Hvor i tyrkia var du? - Jeg var i Alanya :-)

Hvilket hotell var du på? - Vi var ikke på hotell, vi fikk leie leiligheten til stedattera til onkelen min, det var rett ved fiskemarkedet i Alanya :-)

Mange fine gutter der nede? noen favoritter? - Åh, ja, fikk noen favoritter for å si det sånn! De fleste la meg til som venn på facebook forresten, haha, var litt morro da den ene gutten kom å spurte mamma om han kunne få navnet mitt :-) litt søtt og da

Hvordan var dagen din? gjorde du det samme hver eneste dag? - Dagen min besto av å våkne, gå ut på verandaen og sjekke telefonen for meldinger, snaps osvosv, mamma var somregel våken da jeg sto opp, så den første uken etter vi hadde spist frokost, eller etter mamma hadde spist, tok vi taxi til stranda og var der fra 11 tiden til halv 5 tiden (tyrkisk tid), så tok vi taxi til leiligheten igjen å dusjet og ordnet oss og slapte bare av, før vi gikk ut og spiste middag :-) Den siste uken måtte vi vente til broren min hadde stått opp for å dra noen steder siden han kom en uke senere. Var faktisk også en dag vi dro på borgen, kjempefint der! Jeg og broren min gikk også på markedet en tirsdag, noe som var utrolig varmt, men fikk kjøpt litt av hvert, så det var somregel det vi gjorde :-) Også før jeg glemmer det, så var vi to dager inn til Oba for å spise middag på favorittrestauranten vi har der, som vi oppdaget ifjor!:-)

Hadde du mye hjemmelengsel? - Nei. Egentlig ingenting, men selvfølgelig gledet jeg meg til å se venner og familie igjen, men med tanke på alt som skjedde der nede så ville jeg bare bli enda lengre.

Mye god mat? - Ble helt forelsket i maten der nede! Spiste mye tomatsuppe de første dagene, så de vi spiste sammen med bestilte nesten for meg, siden de allerede visste hva jeg skulle ha, haha. Men den siste uken spiste jeg masse kylling i karri, noe som ble min favoritt!:-)

Skal du dit flere ganger? - JA! Absolutt! Skal dit neste år også, men vet ikke helt hvor i Tyrkia det blir, enten blir det Alanya eller Oba.

Hvor mange ganger har du vært der? - Har vært der 3 ganger :-) en gang med pappa i 2004, med mamma ifjor og med mamma i år, og skal definitivt tilbake!

Har du noe favorittrestaurant? - Favoriserte en restaurant første gangen jeg var der, den heter ''d' la plaza'', Bare elsker de som jobber der og ble forelsket i restauranten med en gang!

Ble du mye solbrent? - Jeg ble mye solbrent på skuldrene og i ansiktet, uansett hvor mye jeg smurte på solkrem ble jeg uansett solbrent. Men vi kjøpte noe som vi kunne spraye på etter du har blitt solbrent, så lot du det ligge som et hvitt lag på huden, så gikk det over. Anbefales for de som skal til syden og risikerer og bli solbrent!

Bilde av skillet ditt?

Tro det eller ei, men dette er ikke redigert!

Hvor mange ble du kjent med? - Ble kjent med utrolig mange herlige mennesker! Både Norske og Tyrkiske :-)

Var det mange som kunne norsk? - Det var mange som kunne få ord, som ''hei, hade, bare hyggelig, værsegod, takk'' osv, men var også noen som kunne føre en samtale på norsk, som ''bodygarden'' vi hadde på stranda og ene kelneren som jobbet på ''d' la plaza'' :-)

Måtte du snakke mye engelsk? - Måtte snakke en del engelsk ja, noe som i enkelte tilfeller var utrolig kleint.

hvor lang var flyturen? - Flyturen tok ca 5 timer, kanskje litt mindre.

når kom dere fram? - Vi dro i 7 tiden med flyet, og kom fram til leiligheten i 2 tiden om jeg ikke husker helt feil, da det også er 2 timer med taxi fra flyplassen i Antalya. Så det var bare å legge seg når vi kom fram :-)

hvor lenge var dere der? - Vi var der i 2 uker.

kjøpte du deg mye? - Kjøpte meg en del ja, du kan se innkjøpene om du blar lenger ned på bloggen, der jeg har laget en video :-)

hvor mange ganger har du vært der? - Som sagt har jeg vært der 3 ganger :-)

skal du dit flere ganger? - JA!

hva savner du mest fra tyrkia? - Det jeg savner aller mest er vel folkene og rutinene vi hadde, varmen og at vi gikk på restaurant hver kveld, butikkene og prisene. Alt er så mye koseligere der nede, så jeg gleder meg til å komme tilbake!!

Håper dere fikk gode nok svar på det dere lurte på! Så om det skal være noe mer kan dere sende meg en melding eller kommentere i kommentarfeltet :-)

Croptop + new haircut

Hei! Idag når vi dro nedover så jeg kunne klippe meg, så hadde pakken min fra Ebay kommet! Synes det alltid er like morsomt å få pakke i posten, uansett om man vet hva det er :-) Bestilte den dagen før jeg dro hjem fra syden, så må si den kom ganske fort! 
Har også klippet meg, ble litt mer enn jeg forventet, men er godt å få bort det slitte sånn at det kan vokse ut på nytt, skal prøve å bli flinkere til å vaske det å pleie det, håret trenger pleie, noe jeg har funnet ut, ikke det at jeg har vært så flink med å pleie det ordentlig i det siste, med tanke på at jeg bruker mye rettetang, hårføner, farger det og har strikk i håret, utrolig hvor slitt det kan bli. Men jeg skal ikke si jeg er misfornøyd iallefall :-) 

Hva har dere gjort idag? :-)

Innkjøpsvideo fra tyrkia

Håper dere liker den, og om det er noen spørsmål, kan dere spørre i kommentarfeltet :-)

Hjemme, spørsmålsrunde

Heii, tro det eller ei, men er ikke glad for å være hjemme igjen, med tanke på hvordan de siste to ukene har vært, begynte å kjenne savnet da vi lettet med flyet, tårene rant, og mamma måtte trøste meg, haha! Men, nå er jeg hjemme på stjørdalen igjen, blir godt å tilbringe tid med venner resten av sommeren, før et nytt og hardt skoleår begynner igjen. 

Tenkte jeg kunne vise litt bilder fra turen, men om du vil se mer kan du se dem HER! Har også tenkt til å ha spørsmålsrunde ang. Tyrkia, som jeg nevnte på bloggen tidligere. Håper på å få noen spørsmål jeg kan svare på, så jeg kan holde bloggen litt oppegående :-) skal også lage an video av de videosnuttene jeg har tatt mens jeg har vært der, som dere kan glede dere på!:-)

Send inn spørsmål om dere vil vite noe!:-) blir også en innkjøpsvideo når jeg har tid til å spille den inn!

Ha en fin kveld!

2 dager igjen

(NB! dette innlegget ble skrevet for noen timer siden, men mistet strømmen så fikk ikke publisert.)

Ja, nå er det bare to dager igjen til jeg kommer hjem. Kan ikke si jeg gleder meg til jeg skal dra herifra, men selvfølgelig gleder jeg meg utrolig masse til å komme hjem til venner og resten av familien! Iogmed at vi skal tilbake neste sommer, blir det å reise herifra mye lettere, da jeg vet jeg kommer til å se folka igjen! :-) Har blitt utrolig glad i veldig mange på vledig kort tid, det viser hvor sterkt bånd de har knyttet til meg, alle sier hei til meg, alle smiler og hilser! Mye koseligere å gå på byen her enn i Norge. Men jeg skal tilbake neste år, og det ser jeg fram til! :-)

Idag våknet jeg ganske tidlig, iogmed at klokka er en time fram her, våknet jeg i 9tiden, altså 8tiden hjemme i norge. 
Men iallefall, idag skal vi være på stranden hele dagen, før vi skal ta taxi til leiligheten, dusje, ordne oss og gjøre oss klare til å dra til Oba, en by litt utenfor Alanya, 10-15 min med taxi. I Oba skal vi spise middag med noen venner av mamma, det blir kjempekoselig, så jeg gleder meg utrolig til å komme tilbake til den restauranten vi var mye på ifjor, å se igjen gamle fjes :-)

Akkurat nå sitter jeg i senga på soverommet, fordi det er aircondition her, så er ikke så veldig varmt. Har tatt bilder av leiligheten om noen ønsket å se det :-)Hva synes du? 
Hva har du gjort i ferien sålangt? :-)

Ved bassengkanten

Hei og god morgen! Nå ligger jeg, broren min og mamma ved bassenget. Det er kjempevarmt men veldig koselig. Jeg våknet ganske tidlig idag, aner ikke hvorfor men jeg lå å tenkte å klarte ikke å sove lenger, noe som er utrolig dumt for jeg trenger søvn når jeg er her nede, siden jeg ikke spiser og drikker så mye..
Men vi storkoser oss allikevel :-)

Idag har jeg egentlig ingen planer, vi skal spise lunsj om ikke lenge, også må jeg innom frisøren en tur for å få sjekket noe.
Ellers så skal jeg bare sole meg og prøve å drikke litt, siden jeg har vært så dårlig på det, er jeg veldig mye svimmel og har vondt i hodet. Håper jeg får i meg litt mer væske de neste dagene!

Håper dere får en fin dag videre :-)

Endelig

Hei! Lenge siden sist! Men nå har jeg endelig fått fikset macen min, eller rettere sagt fikset den seg selv, men jeg er utrolig glad! Har ikke fått tatt så mange bilder enda, siden jeg ikke har hatt med meg kameraet over alt, men har tatt noen med iphonen, som dere skal få se senere. Ihvertfall, de siste dagene har vært kjempeherlig, har kost meg utrolig masse! Inatt kom broren min hit og, som skal være her ei uke sammen med oss, ser fram til det! 

Har redigert noen bilder sånn i full fart, siden vi skal ut å spise snart, men tenkte dere kunne få et innlegg sånn før jeg drar, så dere vet at jeg lever, haha :-)

Som dere sikkert ser, har jeg byttet header, den headeren jeg hadde før, var litt over et år gammelt, så jeg gikk lei, men vet ikke om jeg blir å ha denne så lenge, om det bare er midlertidig, men vi får se :-)

Håper dere har hatt det fint de siste dagene jeg har vært borte, og jeg baklager såå mye! Men nå er jeg tilbake igjen, og gleder meg til å fortsette den siste uken her i Alanya! :-)

Ha en fin kveld allesammen! :-)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits