Beklager

Hei igjen! Ville bare fortelle dere at det muligens ikke blir noe ordentlig blogging idag, men vet ikke hvordan det blir videre de neste dagene. Dette skyldes at macen min har gått i vranglås, altså musa vil ikke flytte på seg og når jeg flytter på den går den bare i feil retning osv, veldig irriterende, så om noen har tips til hvordan jeg kan få fikset det, plis si ifra! Jeg vet dette ble et rotete innlegg, men må skrive innlegg fra iphonen, noe som egentlig er ganske trasi, for du vet liksom ikke helt hvordan innlegget er. Men iallefall skal jeg prøve å få fikset det, hadde tenkt til å legge ut noen bilder jeg tok idag, men får ikke til å skrive innlegget på macen, så derfor blir det desverre et uredigert og ikke et planlagt mobilbilde.. Beklager.

Håper dere får en fin kveld videre, selv om det ikke ble noe ordentlig og bra innlegg fra meg, men håper det kommer snart, så jeg får vist dere bildene!
Klem fra meg i tyrkia:-)

Endelig framme

Hei! I går kveld ganske sent, kom vi fram til leiligheten vi skal være i de neste to ukene, er kjempefint her, og gleder meg til 14 gode dager! Sååå iogmed at vi kom hit så sent i går/natt, fikk jeg desverre ikke blogget, men nå har jeg fått internett så jeg kommer til å blogge (kanskje) ett innlegg om dagen, kanskje jeg glemmer noe, men skal iallefall prøve så godt jeg kan. Leiligheten er kjempefin og jeg stortrives! Er meldt opptil 50+ grader idag, så dette kommer til å bli varmt! 
Tok noen bilder sånn i full fart bare for å ha til bloggen, så tenkte jeg kunne lage en video av leiligheten senere eller ta bilder av alt, om dere ønsker? :-)Håper for de som vil, følge med bloggen min, å se videre i mine neste 14 dager! :-) 

Ha en fin dag allesammen!  

Reiseklar

Hei igjen :-) 
Nå har jeg endelig pakket ferdig, siden jeg skal til ei venninne i natt, så rekket nesten ikke noe imorgen, så det blir kjempegøy, har ikke vært med henne så mye i det siste, i og med at hun er et år yngre enn meg, men blir koselig å få litt tid med henne før jeg drar :-)Gleder meg utrolig mye til å reise, for å komme meg bort et par uker, men selvsagt er det noen jeg ikke vil reise fra det hele tatt, så savnet kommer til å bli stort! Men jeg kommer jo tilbake, heldigvis :-) forhåpentligvis brun og fin, hehe. Men jeg fant ut at det er internett på den leiligheten vi skal være i, så blir en del blogging, når jeg får tid, og masse bilder kommer på bloggen, kanskje video også, men det får vi se på :-) Blir iallefall blogging! 

Nå har jeg dusjet og skal handle litt med mamma og onkel før jeg drar til venninna mi! Ha en fin dag alle :-)

Hva skal du i dag?

Pakk med meg video

Hva synes du? Hva skal du i sommer?

Outfit

Heeei! Idag har jeg vært på Stjørdal, der møtte jeg ei herlig jente, hun er to år yngre enn meg, men utrolig hyggelig, og håper vi får bedre kontakt etterhvert :-) Samtidig kjøpte jeg meg noen klær, jeg klarer nesten aldri å gå i noen butikker uten å kjøpe noe, så ble selvfølgelig noe denne gangen også, så ble jeg kjøpte den hvite genseren og shortsen, som var utrolig fin!

Bare 2 dager igjen til jeg drar! Tiden går utrolig fort! Så om litt får vi besøk av tante og onkel som skal spise middag her, noe som kommer til å bli koselig :-) Resten av dagen skal jeg bare slappe av og kose meg alene!

NB! ''pakk med meg'' videoen, kommer iløpet av dagen!

Hva synes du om antrekket?  

3days

Hei! Nå er det bare 3 dager til jeg drar, og jeg kan nesten ikke tro det selv.. Men jeg er snart ferdigpakket! Så nå skal jeg spille inn ''pakk med meg'' video, som kommer forhåpentligvis i morgen. Håper disse tre siste dagene går utrolig fort! 

Hva skal du i sommer?:-)

Lazy thursday

Heihallo! 
Startet dagen idag med å våkne opp hjem til mine to bestevenninner(tvillinger), det var kjempekoselig, da vi gikk ned for å ordne oss frokost. Ble ikke lenge før jeg ble henta, så dro vi på butikken og gjorde unna det meste før onkelen min kommer fra kristiansand ikveld :-) Såå nå har jeg klippet ferdig plena, spist mat og ordnet litt på rommet mitt! Så resten av dagen har jeg ikke tenkt å gjøre så utrolig mye, for det meste slappeav og organisere litt mer av hva jeg skal ha med meg til syden!:)

Hva har dere gjort idag, og hva skal dere resten av dagen? :-)

Summeroutfit

    

Hei! Nå har jeg gjort meg såogsi klar til å dra på jentekveld, men tenkte jeg bare skulle ta noen bilder av et fint sommerantrekk, som jeg bare tok på meg for å prøve det, det ble jo ikke så værst da? Men ja, somsagt skal jeg på jentekveld ikveld, med noen herlige jenter, så jeg ser fram til det, i morgen kommer også onkelen min! Gleder meg utrolig masse til å se han igjen, han skal også være med til tyrkia, det blir koselig!:-)

Hva skal dere gjøre ikveld?
Synes om det nye sommerantrekket? :-) 

Svarene på spørsmålsrunden

Nå er videoen endelig her! Senere i uka kommer ''pakk med meg'' videoen, men vet ikke helt når enda, siden jeg har mye jeg skal gjøre denne uka, men den kommer før jeg drar iallefall :-)  

Fikk dere gode nok svar på det dere lurte på? :-)

Bursdags-oufit

    

Hei! Nå har alle gjestene dratt hjem etter ei fin feiring av pappa! :-)
Jeg rakk ikke å spille inn videoen, men jeg må gjøre det når jeg kommer hjem til mamma, og jeg lover det! Den kommer enten ikveld, om jeg får redigert den ferdig og lastet den opp før jeg legger meg ikveld, om ikke så kommer den imorgen tidlig :-) 
For noen minutter siden gikk jeg ut for å ta noen bilder, lillebroren min var fotografen idag, som dere sikkert ser på skyggene... Men ble ganske dårlige bilder for at det var mye vind og var vondt å se mot sola, men fikk noe resultater :-)

Håper dere får en fin dag/kveld videre, så snakkes vi enten ikveld eller imorgen!:-) 

lik og følg facebooksiden min HER

Svarene kommer i morgen

Heiheihallo! Jeg tenke jeg måtte si ifra til dere at svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen. Jeg har ikke spilt den inn ennå, men det er fordi jeg ikke har hatt tid, jeg skulle egentlig filme den i dag men kom hjem så sent så jeg ikke fikk tid.. beklager, men den kommer i morgen, så skal prøve å få svart før bursdagen til pappa :-) 

Idag har jeg somsagt vært på bursdag til stebroren min, som ble 30 år, så ble en storfeiring, noe som var veldig koselig, siden det var så mange der jeg ikke hadde møtt på lenge osv. Så er ikke så lenge siden jeg kom hjem, men iallefall så skal jeg nok en gang bare slappe av i kveld og håpe på at jeg får sove godt i natt!:) 

Har ingen bilder å dele med dere i dag.. og blir ikke blogging før videoen kommer, om jeg ikke skal ta noen bilder før vi feirer pappa, men det skal jeg oppdatere :-)

Ha en fin kveld videre alle sammen! :-) Det er også fortsatt tid til å sende inn spørsmål - HER

Spørsmålsrunde (igjen)

Hei, nå har jeg faktisk tenkt å ha en spørsmålsrunde igjen, siden jeg har vært så sløv med det i det siste, så tenkte å bare kjøre ivei, men svarer bare om jeg får noen/nok spørsmål, om jeg får det, svarer jeg imorgen, på video. Så kommenteer :-)

Iallefall. Idag måtte jeg stå opp ganske tidlig, fordi jeg skulle til legen, noe som vart utrolig hardt, men jeg overlevde. Jeg og mamma dro innom banken først, så dro vi begge til legen, jeg skulle sjekke om jeg var allergisk og få resept på noe, så gikk egentlig ganske fint. Jeg måtte også ta blodprøve, noe som gjorde utrolig vondt, siden jeg har angst for sprøyter og sånn, blir det jo selvsagt litt værre.. Men det også gikk ganske bra. 
Da vi var ferdig til legen, dro vi videre til apoteket for å hente ut noe, også dro vi til tante og onkel, der var vi helt til mamma skulle på møte. Jeg ble med broren min en tur rundt om kring mens mamma var på møte, noe som også var veldig koselig, da jeg fikk litt alene tid med han, siden han bor i Bergen, så han er nesten aldri hjemme. Vi dro for å hente en kompis av broren min på flyplassen, som kom fra afghanistan(?) så vi kjørte han hjem. Da mamma ringte å sa at vi måtte komme å hente henne, dro vi på butikken og kjørte henne hjem. Der pakket jeg og dro videre til posten for å hente ut en pakke, så dro jeg til pappa, og her har jeg vært siden, så dagen her har vært utroolig lang, men er snart kvelden så skal bare slappe av før vi skal feire broren min sin bursdag imorgen, og pappa sin på søndag!:-) 

Men om dere har noen spørsmål om hva som helst, som dere lurer på, har dere sjangsen til det nå, for kan bli lenge til jeg har en igjen, kan hende jeg har en når jeg kommer hjem fra tyrkia og, sånn at dere får vite det dere lurer på ang. det, men still spørsmål så jeg kan svare, så svarer jeg imorgen!(:

Ha en fin kveld allesammen!:)

Om dere vil, kan dere følge facebooksiden min HER!

Todays outfit

   

Tenkte jeg kunne begynne med bilder av det jeg har på meg om dagene, når jeg enten er ordnet eller skal noe spessielt, så kommer faktisk til å bli en del bilder framover. Nå har jeg nettopp testet kameraet mitt etter jeg har fikset litt på det, og ser ut som om det kommer videoer også!:-) Bildene ble litt kornete, men jeg skal prøve å få ordnet det, men med litt redigering vises det ikke så godt.

Får mye mer motivasjon til å blogge når jeg kan ta bilder og videoer å dele med dere, bloggen ser finere ut og dere lesere får noe å lese, litt mer interessant enn når det bare er tekst og mobilbilder.. Men, idag tok jeg sommerferie, endelig! Ferdig med 1. Året på VGS, og gleder meg masse til å fortsette media på ole vig! Trives kjempegodt med klassen og lærerne, så tror dette kan bli bra til slutt! :-) Har ingen planer om hva jeg skal videre i livet etter studiene, men tror ikke det blir mer skole på meg etter jeg er ferdig med 3. Året, for å si det sånn. Men nå skal jeg ta kvelden og bare slappe av foran dataskjermen å håpe på at jeg får sove godt!

Ha en fin kveld alle sammen ♥ 

Pakkepakke

Hei!
Som dere kanskje vet, er det snart sommerferie for meg også! Gleder meg utrolig mye til jeg kan sove lenge og bare ta livet helt med ro. Siste skoledag imorgen, da vi ikke skal gjøre så mye spessielt, bare ha litt kosestund med andre medieklassene :-)

MEN nå har jeg faktisk begynt å pakke litt til jeg drar til syden, allerede om 10 dager! Gleder meg såå utrolig masse, til å komme tilbake. Savner Oba veldig, men i år skal vi til Alanya, noe som jeg håper blir like fint :-) Jeg skal ta utrolig mange bilder og dokumentere underveis, om jeg får nett iallefall.. Men det jeg lurer på er om dere vil se en såkalt ''pakk med meg'' -video? Har sett mange som har hatt det før de har dratt til syden, og jeg tenke det kunne vært morsomt, siden jeg nesten aldri legger ut noen videoer, i tillegg til at jeg var å kjøpte meg nytt minnekort idag, så har mye mer interesse for å ta bilder og videoer i en senere anledning også :-) Hadde en slik video i fjor, men den var utrolig lang, og heller ikke så bra, siden jeg hadde et sugent kamera, dårlig lys og dårlig redigeringsprogram, men nå har jeg bedre muligheter! Så om dere vil se det, før jeg reiser, hadde det vært kjempefint om dere sa ifra!:)

KOMMENTER OM DERE VIL SE VIDEO! :-)

snakkes

 

Sommerfølelse på høyt nivå

Heihei! Nå er det en god stund siden sist jeg blogget, å mye har skjedd siden det :) 
Men iallefall så har jeg fått utrolig mye sommerfølelse og er i feriemodus! Nå er det bare få dager til jeg tar ferie! Herlighet som jeg gleder meg! Framover i sommer skal jeg blogge litt mer og forhåpentligvis kommer det mye mer bilder nå som jeg skal enten kjøpe meg nytt kamera eller nytt minnekort til det jeg har, så kommer en del bilder, kanskje noen videoer også :) 

Senere kommer det mer info om hva jeg skal gjøre i sommer, håper dere har gleden av å høre det, og kommer mange outfitbilder også! Har kjøpt meg utrolig mange fine sommerklær tl sommeren, og gleder meg så utrolig masse til å bruke dem! Dere får se.. :)

Nå skal jeg ornde meg til masse spennende som står for tur, så vi snakkes, håper dere får en kjempefin dag videre! :)


#bilde tatt i fjor

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits