God morgen

Hei! Nå sitter jeg på skolen, lite folk her, men mandagen startet iallefall bra! Idag har jeg ingen planer, bortsett fra at jeg skal til tannlegen senere idag, så blir det vel å gå en tur med mamma når jeg kommer hjem :-) I helga har jeg heller ikke gjort så mye spesielt, har for det meste slappetav, noe som var utrolig godt! Men til helgen blir det vel kanskje ikke så rolig.. 

Håper dere får en fin Mandag videre! :-)

Det lille ekstra

Har jeg det som skal til? spør jeg meg selv hele tiden, om jeg er bra nok. 

Sommeren er like rundt hjørnet, og ungdommer har blitt mer opptatt av ''sommerkroppen'', noe som jeg synes er rett og slett tragisk. Mange liker å trene for å holde seg i god form og se resultater, det er for min del ganske bra at de gjør, men når 13-14 åringer begynner å ta alt på alvor, da begynner jeg å lure.. 
Du skal bli godtatt akkurat som du er, for utsiden er ikke det som teller, det er innsiden! Mange av oss glemmer det i blandt, og skal være akkurat som de fineste bikini-fitness modellene, være tynn og se ut som du har anoreksi, men du skal ikke være sånn. Du skal være akkurat som du er, ikke la andre komme inn på deg å si at du skal forandre deg! 

Jeg har også selv tenkt sånn, men jeg fant ut at jeg ikke har motivasjon til å trene, men såklart når jeg ser bilder av andre jenter vil jeg jo ha den kroppen og utseende som de har, men kommer aldri til å få det, nettopp fordi jeg ikke orker å bruke tida mi på å høre på det som andre sier om meg, og heller spise å være fornøyd med meg selv.
Jeg sier ikke at dere ikke skal trene, overhode ikke. Men jeg sier at dere bør være fornøyd med dere selv og ikke bli påvirket av alle andre! 

Jeg tror at kroppspresset er mer over på jenter enn gutter, for gutter trener ikke for at andre sier at de burde, de trener for å holde seg i form, men noen kan selvsagt trene for å se resultater. Jeg synes det er bra at folk trener, men ikke bli påvirket av andre, jeg vet at dere har utrolig lyst til å gøre noe med det når andre sier dere burde gå ned i vekt å få finere former osv, men kjenn på magefølelsen! Det er bare du som kan bestemme over din egen kropp og utseende! Ingen andre. 

Jeg kan selv si at jeg ikke har sommerkroppen 2014, men det hindrer ikke meg i å fortsette å spise å leve det late liv, jeg orker ikke å begynne å trene, men holder meg til det som er i kjøleskapet! Jeg gjør akkurat det jeg vil gjøre med utseendet mitt, uten at noen kan si noe på det. Greit, hvis du sier jeg burde forandre på meg, så kan du lik så greit finne en annen, som kanskje er bedre og finere? :)Frykt

Jeg har ganske vanskelig for å si ting rett ut, når noe gjelder meg selv. Jeg skriver ikke dette for oppmerksomhet, men for at alle skal forstå, en gang for alle!
Det å gå hver dag i flere år, for å være redd for å si ting, er ikke så enkelt, det kjennes ut som jeg sitter med ei kule i magen, som ikke vil gå bort, sover årlig om nettene, og ligger bare å tenker, tenker på hva andre vil si, frykten av å såre andre og for å bli såret selv. Jeg svikter venner og familie hele tiden, jeg føler meg som en utrolig stygg person, noe jeg ikke får ut av tankene, men det er ikke mange som sier ''kom igjen trine, det her klarer du!'', når jeg bare får dritt tilbake, holder jeg det for meg selv, hater å ha den kula inni meg, som bare presser på, mer og mer for hver dag. Gruer meg til å gå på skolen, til å gå alene, til å bli sett på, hater å føle meg som en drittunge som bare vil gjemme seg. Vil som regel aldri prate med noen om problemene mine, fordi jeg føler jeg lager problemer for dem, mer enn nødvendig. 
Jeg blir så lett påvirket av andre, sier ting jeg ikke mener, savner gode gamle dager, men nå er alt... borte. Savner de som ikke er her for meg lenger, en frykt som gjør at jeg er redd for å dø, men samtidig vil det. Kan ikke snakke med noen uten at det blir problemer for både andre og meg selv, så jeg vil ikke. Noe som gjør at jeg blir mindre sosial, og det bryter ned på meg, bryter ned på selvtillitten min. Tenker ofte med meg selv ''hvorfor er jeg her?''

Alle drømmene mine blir knust, klarer ikke se lyset i fremtiden, klarer ikke se lyset nå engang, hater å få spørsmål som jeg ikke kan svare på, noe som gjør meg veldig usikker på meg selv. Vil alltid være der og stille opp for venner og familie, men ikke alltid jeg klarer, ikke alltid jeg klarer å ta vare på meg selv, og i en alder av 17 år, er det et problem. Jeg hater å såre andre, men tenker ikke noe på at jeg sårer meg selv.

Ja, jeg smiler, men innerst inne, ligger det utrolig mye, som ingen andre vet, og som de aldri kommer til å få vite. 


Det som er viktigst for meg, er å gjøre det somm gjør alle de som står meg nærmest glad, ikke å gjøre meg selv glad. 
Når jeg er redd for å si noe, er det noe som ikke stemmer, jeg hater å føle meg oppbrukt å dumpet i veigrøfta, men ingen kan gjøre noe med det, på grunn av at det er ingen som ser at jeg har det vondt, nettopp fordi jeg prøver å smile hele tiden, og skjuler svakheta mi. 
Har jo selvfølgelig fått mange spørsmål om jeg er lei meg, da sier jeg somregel nei, eller om det går bra, sier jeg somregel ja, men det er ikke sant, men orker bare ikke å snakke om det, og gidder ikke å snakke om det med en og en, men vil at alle skal forstå, at jeg er ikke som alle andre, jeg er den som vil ta vare på de som er rundt seg, ikke bry seg bare om seg selv. Får dårlig samvittighet for alt, og klarer ikke å se noen lei seg, særlig ikke de i familien. Familien har vært der for meg hele livet, og det setter jeg utrolig stor pris på! Har også mange gode venner, men også mange ikke så gode venner, som bare kommer å går når det passer seg, og jeg vet selv at jeg har sviktet mange den siste tiden, men fordi jeg ikke har klart å holde meg sterk nok. Jeg takler ikke blikk, kommentarer eller motstand, det blir for mye. Jeg klarer ikke å takle motstand og klarer ikke å forsvare meg. Unnskyld men sånn er det, det er ikke lett å være Trine Amalie til dager, men prøver så godt jeg kan å holde meg sterk nok. 

Ny start

Heiheihallo!
Nå har jeg ikke blogget på en stund, men det er rett og slett fordi jeg ikke har orket, både på grunn av mye opptatt tid med venner og familie + en rotete blogg. Men nå har jeg endret den, så den er litt bedre :-) Headeren er gammel, fra sommeren 2013, men var den eneste jeg kunne bruke siden jeg ikke orket å lage en ny, men den funker så langt!

I det siste har vi hatt ganske mye fri fra skolen, på grunn av avspasering og røddager, noe som er veldig greit for meg, siden vi hadde fri helt fra tirsdagen forrige uke, så ble en langhelg! Den tiden vi hadde fri tilbringte jeg såogsi med mine to bestevenninner, noe som var godt, for da slapp jeg og sitte hjemme alene hele dagen, noe som hadde kommet til å blitt utrooolig kjedelig.. Har ikke så veldig mye å fortelle akkurat nå, men kommer til å blogge om dagene mine framover, hvis jeg får tid og gidder, haha. Slenger med noen bilder fra tiden siden sist :-)Håper dere får en fin kveld videre! nå skal jeg spise kveldsmat før jeg hopper til sengs :-)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits