Skolen

Hei! Nå har jeg akkurat kommet på skolen og klasserommet er nesten tomt. Idag har vi PFO, noe som gjør dagen mye bedre. PFO står for prosjekt til fordypning, at du skal fordype deg i forskjellige ting osv. Så idag tror jeg ikke det blir så mye stress.. 

Jeg gleder meg utrolig mye til påskeferie nå! er så lei av skole, og gleder meg til å tilbringe den med familien, for en gang skyld.. hehe. 

Det er april, og jeg har utrolig mye sommerstemning, bortsett fra skyene og regnet vi har hatt de siste dagene, bare det blir sol og varmt, skal jeg være fornøyd! Jeg gleder meg mye mer til sommer enn vanlig, det er så mye som skjer i sommer som jeg gleder meg til! 

Vi snakkes senere, skal gjøre ferdig denne skoledagen og håper at jeg kan glede meg til jeg kommer hjem :-)

Ha en fin dag!

Svarene på spørsmålsrunden

Heihallo, nå sitter jeg på skolen med 9 andre fra klassen, vi gjør absolutt ingenting, så skjønner ikke hvofor vi er på skolen engang.. men iallefall, nå har jeg gjort ferdig videoen! Enjoy!

Den siste tiden

Heihallo! I den siste tiden har jeg vært mye opptatt og har derfor ikke hatt så mye tid til å blogge.. Men har redigert ferdig videoen om svarene på spørsmålsrunden som kommer om ikke lenge :-)

Har hatt en del fotoshooter på skolen ang. bildeprosjekter osv, har vært mye opptatt med det også, så har fokusert veldig på skolen for å få levert og gjennomført alle prosjektene og oppgavene.Videoen kommer snart! hva synes du om bildene?:-)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits