Fredag og kino

Hei! Om to timer drar jeg av gårde for å se ''fifty shades of grey''. Har hørt veldig mye positivt om den, men også veldig mye negativt. Jeg for min del gleder meg, og tror dette kan være en film for meg, det kommer jo helt ann på hvordan smak den personen som skal se filmen er, men jeg har troa! :-) 

Idag har jeg som jeg skrev i går, vært på kjøring. Når jeg kom dit fikk jeg vite at jeg hadde dobbeltime, men det var egentlig ganske greit, for da fikk jeg kjørt mer, og siden solen skinte var jo det perfekt, det var utrolig gøy å kunne ha den følelsen at våren kommer med stormskritt! 
Resten av helgen skal jeg til ei venninne, dit drar jeg i morgen og blir til søndag, gleder meg til å få tid med henne igjen.

Genseren er faktisk ny, og jeg elsker mønsteret på den! 

Nå har jeg et rundstykke i ovnen som jeg venter på skal bli ferdig, så jeg kan spise før jeg drar, så håper dere får en fin kveld videre :-)

Mine to uker

Hei og god kveld alle! Akkurat nå sitter jeg faktisk i sengen og blogger, siden jeg ikke har fått gjort det på ei uke, så tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg. Jeg vet at det jeg skriver her ikke er så bra og interessant, men jeg haater å skrive, og når jeg egentlig ikke har motivasjon blir det dårlig og rotete, men får håpe det blir bedre etter som dagene går :-)

Som dere sikkert har fått med dere feiret jeg bursdagen min for et par uker siden, begynner å bli. Så sa jeg at jeg skulle blogge dagen etterpå, men gjorde altså ikke det. Grunnen er for at jeg dro på middag til pappa på søndag, så ble der såogsi hele dagen, så fikk ikke blogget, og blogget heller ikke uken etter, på grunn av at halve uka lå jeg på sofaen med feber og forkjølelse, så var hjem fra skolen to dager.. Men ting går ikke alltid etter planen, haha. Så fra og med forrige fredag til i dag, har jeg vært hos pappa. Det var godt å endelig få litt tid der i huset igjen, siden jeg nesten aldri er der. Vi dro på bursdag på søndag til kjæresten til søstera mi, noe som var ganske koselig, hadde en fin dag den dagen. Etter det har jeg ikke gjort så veldig mye, har som regel bare sittet inne å sett film/tv, spist og sovet.
Litt før 12-tiden i formiddag kom mamma og hentet meg for vi skulle handle litt klær og småtteri, så vi dro en tur på sparkjøp, der var det selvfølgelig salg, så fikk handlet en del! Noe som var utrolig godt, og noe vi kunne unne oss etter å hatt det veldig vanskelig med økonomien i det siste... Etter vi hadde vært der, dro vi på butikken og handlet noen blomster fordi vi skulle på sykebesøk til fadderen min (venninnen til mamma), det var også utrolig koselig, med sola som skinte ut vinduet og med fyr i peisen. Så dro vi hjem, og her har jeg bare sittet siden, har spist utrolig mye etter jeg kom hjem, haha. Kiloene kommer fort!

Nå som det er vinterferie for de aller fleste, er vel ikke døgnrytmen på plass for alle, men for meg går det ganske bra faktisk. Har faktisk satt på vekkerklokka til imorgentidlig siden jeg skal på kjøring 08:45.. noe jeg kunne spart meg for, men må man så må man. Etterpå skal vi dra for å kjøpe noen småting og ordne nytt bankkort til meg, jippii!! Har ventet så lenge med å få ordentlig bankkort så jeg kan bestille ting på nett og sånt selv!


Hadde også tidenes beste bursdagsfeiring! Alle jeg har bedt om å komme, kom faktisk! Var utrolig koselig med alle som var der, og det var utrolig morsomt å se at så mange ville komme! Er så takknemlig for at de gjorde dagen min til tidenes beste! Etter vi hadde feiret meg her, som varte til halv 2 ellernoe, dro vi til en annen fest, der det var utrolig mye koselige folk! Var utrolig morsomt der, så jeg dro ikke hjem før i sånn 6-tiden dagen etter, haha så morsomt var det! 

Se på denne gjengen!♥ (var også hun som tok bilde). Verdens beste!

Håper dere har hatt to fine uker når jeg har vært borte! Forhåpentligvis kommer det et innlegg så fort som mulig når jeg får tatt noen ordentlige bilder igjen :-)

HAPPY BIRTHDAY

Hei og god morgen! Idag har jeg bursdaaag, jeg blir hele 18 år! Jeg har ventet så lenge på denne dagen, men uansett føler jeg ikke at det er min dag, haha. Stormen Ole har kommet hit, og strømmen kommer og går, så får håpe dette blir en bra dag likevel! 
Jeg har ikke tatt noen bilder idag, siden været er sånn som det er, og jeg har ikke bra lys innendørs, så blir gamle bilder, men kommer garantert bilder fra ikveld, enten imorgen eller over helgen! :-) 

Som de fleste sikkert har fått med seg, har jeg fått meg et nytt tantebarn! Han heter Lucas Leander og er bare til å smelte av! Så nå kan jeg si at jeg er stolt tante til to skjønne, herlige gutter ♥

Fram til klokken 3 skal jeg rydde rommet, skifte på senga, rydde stua og gjøre litt småting før jeg får besøk av familie! Gleder meg :-) Så vi snakkes vel sikkert imorgen eller etter helgen!

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN! 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits