Bilder fra bergen

Nå har jeg kommet hjem fra noen herlige dager i bergen med familien! Elsker bergen kjempemye og det er den fineste byen i norge, synes jeg hvertfall♥

Savner å være i bergen allerede! Ikke lenge før jeg skal tilbake! :)

Innkjøpene kommer snart, må bare organisere litt først, pakke ut og slappe av, før det blir å møte godjentene i helga! god helg!:-)

Bare en vanlig jente?

Like før jeg gir opp alt, alt som jeg har gått igjennom, alt folk har sagt til meg, alt... jeg gir opp.

Uansett hvor hardt jeg prøver er det ingen vei framover mot lyset, absolutt ingen vei. Jeg er lei av å få alt slengt oppi tryne, lei av å få alt på meg, lei av å få vite at vennene mine ikke er der for meg lenger. Men uansett hva jeg gjør å sier, er det ingen som velger å høre på meg. Ingen som velger å tro på det jeg sier, de vil heller høre å tro på det som blir sagt av andre, falske rykter. kommentarer som blir slengt, blikk som blir kastet, uansett hvor jeg går.. 
Føler alle har gått fra meg, ingen er ved siden av meg lenger, jeg føler jeg har vært et stort problem for mange, men de har ikke fortalt meg det, de forteller meg ingenting. De bare later som, later som jeg betyr noe for dem, noe som jeg tydeligvis ikke gjør. Det sårer meg så forferdelig.

Folk sier jeg klager å syter, men tenk dere om en gang til, en gang, bare en gang! tenk med det rette huet. tenk at dere ikke er perfekte, tenk at alle har lik verdi, uansett kroppsform, utseende og personlighet. Ingen er mer verdt enn andre! Tenker dere ikke sånn, tenk om igjen. Jeg er kanskje ikke penere enn de fleste jentene her i verden, og det vet jeg godt selv. så trenger ikke å få det slengt rett oppi trynet hver dag. 

Er jeg den eneste som har gjort noe galt her i verden? neppe. Så hvorfor klage akkurat på meg? hele tiden. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt dette, men jeg er så jævlig lei av alt som jeg gjennomgår i hverdagen. Venner som kommer å går, blikk, kommentarer, alt er et helvette. men det er vel ingen som bryr seg, så hvorfor skriver jeg dette? jo. nettopp fordi jeg er ikke annerledes, jeg er akkurat lik som alle andre.

Se på meg. Se nøye. Har jeg en dårlig personlighet? har jeg det? - ikke døm meg før du kjenner meg, før du vet hele historien min. vær så snill!
Som sagt. Jeg er ikke den peneste som er født her i verden, og det har jeg vel aldri sagt heller. Men jeg er like mye verdt som dere andre fordi! Utseende har ikke noe å si, det er det indre som teller.. 

Er du så mye mer perfekt selv?Jeg vil bare si at jeg er en helt vanlig jente, smiler uansett om jeg har det vondt. 
Jeg prøver å få andre til å ha det bra, men det er ikke enkelt når jeg ikke har det bra selv, men skjuler sannheten i min skjel, liker ikke å dele det, men noen ganger må man. noen ganger må tårene komme, noen ganger knekker man bare sammen.. som meg.

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits