Lørdag og kosekveld med gode venner

Hei og god lørdag! Idag sto jeg opp i 11-tiden, og har ikke gjort mye spesielt foreløpig, men senere idag skal jeg på teater igjennom skolen, og for å få fri en annen dag, må jeg møte opp, noe jeg synes er veldig greit, siden dette teateret varer nesten 2 timer, kan jeg heller dra på det enn å MÅ møte opp på skolen helt alene en dag alle andre har fri. Såååå, skal nedover på Stjørdal i 6 tiden, etterpå det, skal jeg opp til noen venninner og ha skikkelig jentekveld med mye latter, god mat, godis og bare kose oss, noe som jeg faktisk tror vi ikke har hatt i det hele tatt før, så jeg gleder meg til å bare være med vennene mine denne helgen. 

Som mange sikkert ikke vet, er det akkurat en uke til jeg blir 18! wehuu!! Gleder meg utrolig masse, skal feire den, noe som jeg aldri har gjort på bursdagen min før, og så heldig som jeg er har jeg bursdag på en lørdag sånn at jeg kan feire på selve dagen, da mange har 18årsdag midt i uka og må vente noen dager, så det er jeg glad for :-) Skal bare ha en liten fest med mine nærmeste venner, så jeg gleder meg helt utrolig masse! Som dere sikkert vet svarte jeg på spørsmålsrunden igår, eller jeg la ut videoen igår. Jeg brukte utrolig lang tid til å svare på den siden jeg ikke har hatt nor særlig med tid og mye å gjøre å tenke på, så tror egentlig det blir en god stund til neste gang. Men jeg har gjort det å håper dere likte videoen!

Håper dere får en fin kveld ikveld, det skal iallefall jeg:-) så kommer det kanskje et innlegg i morgen!

Svarene på spørsmålsrunden

OOTD

Hei allesammen! Jeg håper dere har hatt en fin dag, det har iallefall jeg! Igår var jeg som sagt på shopping, en liten tur iallefall. Så jeg kjøpte meg en genser, bukse, undertøy og et par høghæla sko! Kjempemorro å handle på salg, da det var utrolig billig! Så jeg fikk noen nye klær i skapet, + at jeg fikk tatt noen bilder idag, takket være Renate!:-)

Har ikke akkurat så utrolig mye å blogge om, men om det er noe du vil jeg skal blogge om eller blogge mer om, så kommenter! 
Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av med pleddet rundt meg, skal snart ordne meg litt mat siden jeg ikke har spist siden klokken 12 idag. Resten av dagen blir bare å ta det med ro å prøve å få ting litt på plass, noe som har vært litt vanskelig de siste dagene..

Ha en fin dag videre!♥ 

Sliten tirsdagHei og god morgen alle sammen! Nå sitter jeg på skolen med nesten igjengrodde øyne. Har nesten ikke sovet inatt, eller igår natt.. Så er temmelig utslitt. Men, morgenen min besto altså av å bli vekt halv 6 for å kjøre storebroren min til flyplassen da han skal reise til Bergen igjen etter å ha vært hjemme i jula. Jeg satt oppe med han i går kveld, så sovnet ikke før halv 2-tiden, og sov til jeg ble vekt. For meg føles det ut som om han har vært her i en hel evighet, men det kan skyldes at det har skjedd mye i jula og det er nytt år osv. Så var tungt da jeg ga den siste klemmen, siden detkan ta opptil et halvt år før jeg får se han igjen, men jeg tenker å ta meg en tur til han da jeg har tid :-)

Jeg synes det var utrolig tungt å begynne på skolen igjen ettersom jeg brukte dagene i ferien på å sove ut skikkelig, har snudd døgnet helt, noe som jeg ikke er så fan av å ha gjort akkurat nå, da jeg sliter veldig med å sove om nettene. Den tiden jeg ikke får sove, bruker jeg på mobilen, selvfølgelig. Går også litt tid til å se serier/filmer. 
Så det å begynne på skolen igjen var ikke et så stort pluss, kunne gjerne tenkt meg lenger ferie, men selvfølgelig godt å komme i vanlige rutiner igjen :-) Dagen videre går til å sove for det meste, så jeg får sovet ut litt, tenkte også jeg skulle kjøpe noen klær for gavekortene jeg fikk i julegave, om ikke jeg gjør det i morgen.Håper alle har hatt en fin juleferie og kommet seg trygt tilbake i dagliglivet. Minner også om spørsmålsrunden HER.

Ha en fin dag videre :-)

1. Januar og spørsmålsrunde

Heihei! Nå er snart 1. Januar 2015 over, dagen har gått utrolig fort siden jeg sov ganske lenge. Har nettopp kommet hjem etter å ha vært på middag til bestemor og bestefar, der hele pappaslekta var samlet nesten :-) 
2014 var et utrolig minnerikt år og vil derfor gå inn i et nytt år med en spørsmålsrunde. Siden jeg har vært lenge borte fra bloggen, eller hatt veldig store pauser mellom innleggene, tenkte jeg at jeg kunne starte med en spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt fra A til Å. Men selvfølgelig, blir det mange personlige spørsmål jeg ikke velger å svare på, må dere bare akseptere det.
Jeg blir mest sannsynlig å svare på video denne gangen.Håper alle får en fin kveld videre♥

2014 - Et herlig år med masse minner!

Nå er faktisk 2014 over, og kommer aldri tilbake.. 2014 har for meg vært et år med utrolig mange oppturer og nedturer, tårer, glede og masse følelser! Jeg vil alltid huske dette året som har grodd seg fast i hjertet mitt, alle menneskene som har fått meg sterkere, alt som har gjort meg glad og alle som har støttet meg på det vanskeligste nivået. Tusen takk for det <3
Nå går vi inn i et helt nytt år, med nye blanke ark og noen fargestifter til, håper jeg kan få mye bruk for de fargestiftene og på slutten av året ønsker jeg at jeg har en fin tegning. Jeg vil ønske alle som har gjort dette året til et utrolig minnerikt år tusen takk og til alle andre, godt nyttår!♥  

Masse masse klemmer fra meg♥ 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits