Svarene på spørsmålsrunden

Hei, nå tenkt jeg å svare på spørsmålsrunden. MEN det blir ikke på video, på grunn av at jeg ikke er i humør og har ikke kamera og filme med.. så svarer skriftlig!

Nevn en person som du virkelig stoler på, og er helt sikker på at denne personen ikke sier noe videre? Du kan bare nevne èn.
-Kan ikke bare velge en person. Men sånn egentlig stoler jeg mest på meg selv.

Hva gjør du på fritida?
-Er med vennene mine, sover, spiser og slapper av

Har du mistet kontakt med "gamle" venner etter at du begynte på ny skole og traff nye venner?
-Ja det har jeg. Noe som både er positivt og negativt

Hvem er dine to aller beste venner?
-Har flere enn bare 2, så vil ikke velge

Har du mange rykter på deg? Og hva tror du grunnen til det er?
-Jeg har noen rykter på meg ja. Grunnen er vel det at jeg har gjort mye dumt i det siste, og at jeg er som jeg er

Forandret deg mye siden du begynte på ny skole?
-Jeg har forandret meg litt, ja. Men ikke noe negativt synes jeg

Mistet noen venner etter at du fikk nye venner på ny skole?
-Ja det har jeg. Men det er noe som faktisk har gjort til at jeg har fått det bedre den siste tiden

Hvordan går det med deg? I forhold til depresjon og tunge tanker? Har du noen du kan snakke med om det?
-Akkurat nå går det veldig opp og ned. Jeg er fortsatt mye deprimert og jeg føler alt jeg gjør bare blir feil, klarer ikke å konsentrere meg på skolen og gråter veldig ofte. Jeg snakker ikke så mye om det til noen. Men hvis jeg vil snakke om det, vet jeg akkurat hvem jeg skal gå til

Hva fra i dag angrer du mest på?
-Jeg angrer ikke på noe, som jeg kommer på

Hva kan ødelegge dagen din?
-En kommentar, et blikk, hvis noen jeg er utrolig glad i ikke svarer meg på melding eller noe 

Hvor mange bestevenner har du?
-5 eller 6

Kjøper du mye klær?
-Nei. Sånn egentlig kjøper jeg nesten ingenting

Favoritt dyret ditt?
-Hund/katt

Hva er uvanene dine?
-Bruke penger, klarer aldri å sitte i ro, når jeg er sur/lei meg, vises det.. GODT

Hvilke oppgaver gjør du hjemme?
-Ingenting. Bortsett fra å rydde og støvsuge noen ganger

Beste som skjedde i helga?
-At jeg fikk møte verdens herligste personer

Hvilke lærere takler du ikke?
-Lærere som snakker hele tiden og går fram og tilbake hvert sekund

Hva gjør deg glad?
-En kjempesøt melding, et smil, en fin kommentar, mat, søvn og at noen forteller at de er glad i meg

Har du noen hemmeligheter du ikke har fortalt til noen før?
-Tror ikke det. Ikke som jeg husker nå hvertfall 

Hva synes du egentlig om meg? helt ærlig..(lene)
-Du er ei helt utrolig snill og grei jente! ei jeg har blitt utrolig glad i! 
 

Det var alle spørsmålene! Hvis dere lurer på noe mer, bare kommenter under dette innlegget så skal jeg prøve å svare om ikke så altfor lenge :-)

Studiobilder

Var i studio i går og tok noen bilder! Resultatet ble ganske bra på noen av bildene :-)//alle bildene er redigert!

Depresjon og mange tanker

Sorry for seint innlegg, men lite blogglyst for tiden.. 

Jeg har slitt mye med depresjon den siste tiden, ikke noe voldsom depresjon, men kan ikke sette helt fingern på hvorfor. Jeg spør meg selv hver dag - hvorfor er jeg deprimert i dag? Men finner ingen svar på det. 
Depresjon er noe som påvirker meg veldig mye som person, jeg blir veldig fort sliten, er ofte sur og irritert. Kan begynne å diskutere og ord kommer ut av munnen min uten at jeg i det hele tatt tenker noe over det. Jeg prøver å holde meg mest mulig unna folk, hater å være blandt andre når det er sånn, men hater også å være for meg selv. 

Sliter også mye med tanker, tanker som jeg egentlig ikke skulle tenkt på, ting som jeg skulle ha glemt for lenge siden. Jeg klarer ikke å konsentrere meg om noen ting uten at tankene skal ta overhånd, noe som er utrolig slitsomt. Det jeg tenker på er litt av hvert som egentlig ikke har noen mening. Jeg tenker ofte på meg selv, men mest på andre. Får veldig mye dårlig samvittighet for ting jeg gjør, har gjort eller sagt, noe som skjer såsi hele tiden. Flere ganger daglig. Utrolig sårbart egentlig. 

Det kan fort være at jeg ikke svarer når noen snakker til meg, noe som kan gjøre enkelte irriterte og sure. 
Hater at ting skal gå utover andre på grunn av meg.  
Jeg vil bry meg mest mulig om de rundt meg, men det er ikke alltid jeg klarer alt på samme tid, har mistet mange verdifulle eiendeler i det siste, altså venner osv. Noe som er med å trekker meg ned. Folk slutter å snakke med meg, ignorerer meg fullstendig og driter i alt som har med meg å gjøre. Jeg føler meg som en komplett idiot, som tror jeg er noe, som tror jeg betyr noe for enkelte. Men som jeg ikke gjør. Har også utrolig dårlig selvtillitt midt oppi det hele, noe som drar meg veldig ned.

Depresjon er som sagt noe som får meg ukonsentrert og ikke helt meg selv. Dette er noe jeg vil bli kvitt, men når jeg føler meg på det værste, vil jeg bare grave meg ned. 
Tankene går også sin gang, det er ikke alltid lett å huske forskjellige ting, når alt bare er et rot oppe i hodet. Skulle ønske jeg kunne få ut alt av tanker og følelser, men klarer ikke, men klarer heller ikke å holde det for meg selv. Alt er bare utrolig vanskelig å forstå for tiden. Hater det.

Andre kommer å sier til meg at alt kommer til å gå bra, jeg holder motet oppe og tror på det de sier, jeg prøver å tenke positivt.... :)


''every story has a good ending, if it's not good, it's not the end''


Slapp lørdag

Heidu! Idag våknet jeg da klokken var rundt 2. Har problemer med å sove for tiden, så blir jeg sovner ganske seint..
Idag har bare vært en slapp dag, har vært hjemme i sengen hele dagen, lagde meg litt frokost for ikke så lenge siden, men ellers bare holdt sengen! Den er så utrolig god! :-)

Hva har du gjort idag?

New sweather

Hello 2014

Da er vi endelig kommet inn i et nytt år! Har veldig mange forventninger dette året :-) Har noen nyttårsforsetter også, men er ikke helt sikker på hva de er, jeg bare vet jeg har noen.. haha. 
Iallefall, jeg har opplevd masse dette året, både oppturer og nedturer, noe som har påvirket meg som person veldig mye. Jeg har gjort mye dumt, men også mye bra! Jeg har blitt en mer selvstendig person, og mer modig. Noen sier jeg har blitt negativt påvirket av andre, men det har jeg så aldeles ikke! Jeg er 100% meg selv, bare det at jeg tørr og gjøre mye mer enn det jeg gjorde før. Positivt synes nå jeg :-)

Jeg har blitt kjent med utrolig mange mennesker, som den dag idag betyr veldig mye for meg, har ikke klart meg uten de fleste, og de har hjulpet meg på de veiene det har gått mest oppover, noe som jeg setter utrolig stor pris på!
Jeg har ikke klart å tenkt så mye det siste halvåret, på grunn av at jeg har rett og slett bare blitt lei, lei av alt som har skjedd og prøvde bare å leve mitt eget liv. Noe som funket ganske bra synes jeg. Jeg har også mistet en del gode venner, noe som jeg ikke tenker så mye på nå. Livet går videre, og det må jeg gjøre også! Men uansett, ingen som har stoppet meg i å være meg selv :-)

Håper bare at 2014 blir dobbelt så bra! Har sååå mange forventninger til dette året! :D


Har dere noen nyttårsforsetter?:-)

2013 - Tusentakk for et minnerikt år

Hei alle sammen!!
Nå har vi gått inn i det nye året! 2014♥ og jeg er tilbakeeee! Har hatt et utrolig minnerikt år, og håper det nye blir enda bedre! 
Har derfor laget en liten video fra 2013, men det meste er egentlig fra det halvåret som har vært, men uansett! Har hatt et kjempefint år og ønsker alle et GODT NYTTÅR!♥♥

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits