T-town innkjøp

Heii! Vet jeg ikke har blogget på noen dager nå, og det beklager jeg, men har vært mye opptatt siden sist innlegg. På lørdag satt jeg og lillebroren min inne nesten hele dagen, noe som var veldig slapt, men godt. Hadde ikke internett heller så fikk ikek blogget. På søndag bestemte vi oss for å dra hjem fra hytta, siden jeg hadde andre planer passet ikke det akkurat så bra, men iallefall, igår malet vi hele stua, sånn at jeg ikke tenkte på å blogge heller, for vi var så godt i gang og Idag var jeg i gata med mamma og noen venninner av henne, var kjempekoselig og heldig med været! Ikke akkurat så veldig heldig nå, siden det er grått, regner og kommer tordenvær snart, så for litt siden kom jeg hjem fra byen, noe som også var kjempekooselig! Var der med mine 3 bestekompiser :-) Så nå har jeg vært så flink å ryddet rommet siden jeg(mamma) må vaske det så jeg får malt her imorgen!:-) (om det ikke blir tur til sverige for å besøke tante og onkel.) Kjøpte jo meg selvfølgelig noe i byen, kan jo ikke unngå det når du først er der!


*Urban 399,-


*Vero moda 79,-


*Urban 199,-


*Cubus 199,-

Kjøpte meg også tre truser, men gadd ikke ta bilde av dem siden de ikke lå på rommet mitt, haha lat sa du? 

Nåå skal jeg gå ned litt å spise noe kanskje, drikke litt iallefall, holder på å tørke ut i munnen.. Deretter skal jeg sette meg godt til rette i sengen min og se one tree hill! Er blitt helt hekta på serien, beste serien jeg har vært borti! Såå vi snakkes vel!:-)

Innkjøp 130314

Minner om spørsmålsrunden HER!

New sweather

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits