RT og annet

 


 

Jeg har ingen anelse om hva dette innlegget kommer til å inneholde, har egentlig ikke tenkt så særlig mye på det heller, men jeg får bare prøve å gjøre det beste ut av det. I allefall, jeg vet utrolig godt at jeg har vært slapp på å blogge i det siste, og det går alt for lang tid mellom innleggene mine, så egentlig har jeg vurdert veldig mange ganger å slette bloggen og ikke blogge mer, men når jeg tenker meg om, er ikke det jeg ønsker. Jeg er dårlig på å ta fram kameraet og ta bilder, grunnet at jeg ikke finner det for øyeblikket, hehe. Men nå som det begynner å nærme seg sommer, varmere og lysere, blir motivasjonen mye bedre også, så jeg får vel bare prøve å holde ut litt til. Jeg har heller ikke så veldig mye lesere som følger meg heller som kan ''pushe'' meg litt å få opp fingrene og begynne å skrive mer, så må klare alt på egen hånd. Har tenkt veldig på hva jeg skal blogge om for tiden, og har et par videoer til dere på lager, jeg må bare prøve å lete fram kameraet å få filmet de, noe som kan ta veldig lang tid egentlig, men de kommer forhåpentligvis, så det blir litt mer variasjon i bloggingen og selve bloggen.

Som dere kanskje har fått med dere har jeg nettopp avsluttet en utrolig innholdsrik russetid! Jeg har hatt noen fantastiske dager med masse herlige folk, mye festing og utrolig bra stemning! Jeg kommer aldri til å glemme det!

 

How long since the last time?

Hei hei alle! Nå er det nesten to måneder siden mitt siste innlegg og har såå mye å fortelle dere! Først og fremst vil jeg bare si beklager for at jeg ikke har blogget på så lenge, men bloggen har bare blitt helt glemt opp i alt det jeg har gjort og ikke gjort de siste to månedene, så det beklager jeg, men tenkte bare jeg skulle informere dere og oppdatere litt nå, siden jeg følte for det.

Kan ikke si jeg husker eksakt hva jeg har gjort fram til nå, og når jeg gjorde forskjellig osv, siden jeg har veldig dårlig hukommelse så ting forsvinner fra minnet mitt veldig fort... Noe som er ganske dumt i enkelte tilfeller. Bladde gjennom bildene mine på telefonen, sånn at jeg kunne se hva jeg har gjort, haha.

 


 

 21.FEBRUAR 

Var på skatvalsrevyen etterfulgt av en herlig fest!

27. FEBRUAR

Ble tidlig ferdig på skolen, kjøpte meg selfiestang, tok piercing i tunga, og dro på hytta med familien!

5.MARS

Var på fylkesmessa med klassen/bedriften på magneten i Levanger!

 

OG VI KOM VIDERE TIL NM I LILLESTRØM I APRIL!!

6. MARS

Var på fest med herlige venner!

13. MARS

Dro på hyttetur med venninnen min og to kompiser, noe som var utrolig koselig!

17. MARS

Solskinnsdag, og is!

18. MARS

Klassen fikk kake, for vi var så flink på fylkesmessa! 

20. MARS

Så på solformørkelsen

Samme dagen fikk jeg russeklærne mine!

22. MARS

Dro til byen på peppes med mamma og søskenbarnet mitt, utrolig koselig!24. MARS

Var vi på steinkjer på noe film festival greier, idk(?)

27. MARS

Da ble det PÅSKEFERIEE! Og jeg dro på hytta med familien og var hele ferien.

6. APRIL

Hadde fri fra skolen, noe som betydde at vi begynte på skolen først i går.

8. APRIL

Idag hadde vi i russegjengen photoshoot, utrolig gøy, og alle gleder seg mye til russetiden!

Det ble utrolig mange bilder, men det er det jeg har gjort til nå iallefall! Det som skal skje framover nå er at vi skal på klassetur den 19. April, og jeg gleder meg helt sinnykt mye! Skal prøve å blogge så mye jeg kan fram til det iallefall, så får vi se hvordan det går framover, håper dere har hatt det fint den siste tiden da jeg har vært bort! 

Nå skal jeg sove litt, så snakkes vi senere! ♥Godnatt

Fredag og kino

Hei! Om to timer drar jeg av gårde for å se ''fifty shades of grey''. Har hørt veldig mye positivt om den, men også veldig mye negativt. Jeg for min del gleder meg, og tror dette kan være en film for meg, det kommer jo helt ann på hvordan smak den personen som skal se filmen er, men jeg har troa! :-) 

Idag har jeg som jeg skrev i går, vært på kjøring. Når jeg kom dit fikk jeg vite at jeg hadde dobbeltime, men det var egentlig ganske greit, for da fikk jeg kjørt mer, og siden solen skinte var jo det perfekt, det var utrolig gøy å kunne ha den følelsen at våren kommer med stormskritt! 
Resten av helgen skal jeg til ei venninne, dit drar jeg i morgen og blir til søndag, gleder meg til å få tid med henne igjen.

Genseren er faktisk ny, og jeg elsker mønsteret på den! 

Nå har jeg et rundstykke i ovnen som jeg venter på skal bli ferdig, så jeg kan spise før jeg drar, så håper dere får en fin kveld videre :-)

Mine to uker

Hei og god kveld alle! Akkurat nå sitter jeg faktisk i sengen og blogger, siden jeg ikke har fått gjort det på ei uke, så tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg. Jeg vet at det jeg skriver her ikke er så bra og interessant, men jeg haater å skrive, og når jeg egentlig ikke har motivasjon blir det dårlig og rotete, men får håpe det blir bedre etter som dagene går :-)

Som dere sikkert har fått med dere feiret jeg bursdagen min for et par uker siden, begynner å bli. Så sa jeg at jeg skulle blogge dagen etterpå, men gjorde altså ikke det. Grunnen er for at jeg dro på middag til pappa på søndag, så ble der såogsi hele dagen, så fikk ikke blogget, og blogget heller ikke uken etter, på grunn av at halve uka lå jeg på sofaen med feber og forkjølelse, så var hjem fra skolen to dager.. Men ting går ikke alltid etter planen, haha. Så fra og med forrige fredag til i dag, har jeg vært hos pappa. Det var godt å endelig få litt tid der i huset igjen, siden jeg nesten aldri er der. Vi dro på bursdag på søndag til kjæresten til søstera mi, noe som var ganske koselig, hadde en fin dag den dagen. Etter det har jeg ikke gjort så veldig mye, har som regel bare sittet inne å sett film/tv, spist og sovet.
Litt før 12-tiden i formiddag kom mamma og hentet meg for vi skulle handle litt klær og småtteri, så vi dro en tur på sparkjøp, der var det selvfølgelig salg, så fikk handlet en del! Noe som var utrolig godt, og noe vi kunne unne oss etter å hatt det veldig vanskelig med økonomien i det siste... Etter vi hadde vært der, dro vi på butikken og handlet noen blomster fordi vi skulle på sykebesøk til fadderen min (venninnen til mamma), det var også utrolig koselig, med sola som skinte ut vinduet og med fyr i peisen. Så dro vi hjem, og her har jeg bare sittet siden, har spist utrolig mye etter jeg kom hjem, haha. Kiloene kommer fort!

Nå som det er vinterferie for de aller fleste, er vel ikke døgnrytmen på plass for alle, men for meg går det ganske bra faktisk. Har faktisk satt på vekkerklokka til imorgentidlig siden jeg skal på kjøring 08:45.. noe jeg kunne spart meg for, men må man så må man. Etterpå skal vi dra for å kjøpe noen småting og ordne nytt bankkort til meg, jippii!! Har ventet så lenge med å få ordentlig bankkort så jeg kan bestille ting på nett og sånt selv!


Hadde også tidenes beste bursdagsfeiring! Alle jeg har bedt om å komme, kom faktisk! Var utrolig koselig med alle som var der, og det var utrolig morsomt å se at så mange ville komme! Er så takknemlig for at de gjorde dagen min til tidenes beste! Etter vi hadde feiret meg her, som varte til halv 2 ellernoe, dro vi til en annen fest, der det var utrolig mye koselige folk! Var utrolig morsomt der, så jeg dro ikke hjem før i sånn 6-tiden dagen etter, haha så morsomt var det! 

Se på denne gjengen!♥ (var også hun som tok bilde). Verdens beste!

Håper dere har hatt to fine uker når jeg har vært borte! Forhåpentligvis kommer det et innlegg så fort som mulig når jeg får tatt noen ordentlige bilder igjen :-)

HAPPY BIRTHDAY

Hei og god morgen! Idag har jeg bursdaaag, jeg blir hele 18 år! Jeg har ventet så lenge på denne dagen, men uansett føler jeg ikke at det er min dag, haha. Stormen Ole har kommet hit, og strømmen kommer og går, så får håpe dette blir en bra dag likevel! 
Jeg har ikke tatt noen bilder idag, siden været er sånn som det er, og jeg har ikke bra lys innendørs, så blir gamle bilder, men kommer garantert bilder fra ikveld, enten imorgen eller over helgen! :-) 

Som de fleste sikkert har fått med seg, har jeg fått meg et nytt tantebarn! Han heter Lucas Leander og er bare til å smelte av! Så nå kan jeg si at jeg er stolt tante til to skjønne, herlige gutter ♥

Fram til klokken 3 skal jeg rydde rommet, skifte på senga, rydde stua og gjøre litt småting før jeg får besøk av familie! Gleder meg :-) Så vi snakkes vel sikkert imorgen eller etter helgen!

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN! 

Lørdag og kosekveld med gode venner

Hei og god lørdag! Idag sto jeg opp i 11-tiden, og har ikke gjort mye spesielt foreløpig, men senere idag skal jeg på teater igjennom skolen, og for å få fri en annen dag, må jeg møte opp, noe jeg synes er veldig greit, siden dette teateret varer nesten 2 timer, kan jeg heller dra på det enn å MÅ møte opp på skolen helt alene en dag alle andre har fri. Såååå, skal nedover på Stjørdal i 6 tiden, etterpå det, skal jeg opp til noen venninner og ha skikkelig jentekveld med mye latter, god mat, godis og bare kose oss, noe som jeg faktisk tror vi ikke har hatt i det hele tatt før, så jeg gleder meg til å bare være med vennene mine denne helgen. 

Som mange sikkert ikke vet, er det akkurat en uke til jeg blir 18! wehuu!! Gleder meg utrolig masse, skal feire den, noe som jeg aldri har gjort på bursdagen min før, og så heldig som jeg er har jeg bursdag på en lørdag sånn at jeg kan feire på selve dagen, da mange har 18årsdag midt i uka og må vente noen dager, så det er jeg glad for :-) Skal bare ha en liten fest med mine nærmeste venner, så jeg gleder meg helt utrolig masse! Som dere sikkert vet svarte jeg på spørsmålsrunden igår, eller jeg la ut videoen igår. Jeg brukte utrolig lang tid til å svare på den siden jeg ikke har hatt nor særlig med tid og mye å gjøre å tenke på, så tror egentlig det blir en god stund til neste gang. Men jeg har gjort det å håper dere likte videoen!

Håper dere får en fin kveld ikveld, det skal iallefall jeg:-) så kommer det kanskje et innlegg i morgen!

OOTD

Hei allesammen! Jeg håper dere har hatt en fin dag, det har iallefall jeg! Igår var jeg som sagt på shopping, en liten tur iallefall. Så jeg kjøpte meg en genser, bukse, undertøy og et par høghæla sko! Kjempemorro å handle på salg, da det var utrolig billig! Så jeg fikk noen nye klær i skapet, + at jeg fikk tatt noen bilder idag, takket være Renate!:-)

Har ikke akkurat så utrolig mye å blogge om, men om det er noe du vil jeg skal blogge om eller blogge mer om, så kommenter! 
Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av med pleddet rundt meg, skal snart ordne meg litt mat siden jeg ikke har spist siden klokken 12 idag. Resten av dagen blir bare å ta det med ro å prøve å få ting litt på plass, noe som har vært litt vanskelig de siste dagene..

Ha en fin dag videre!♥ 

Sliten tirsdagHei og god morgen alle sammen! Nå sitter jeg på skolen med nesten igjengrodde øyne. Har nesten ikke sovet inatt, eller igår natt.. Så er temmelig utslitt. Men, morgenen min besto altså av å bli vekt halv 6 for å kjøre storebroren min til flyplassen da han skal reise til Bergen igjen etter å ha vært hjemme i jula. Jeg satt oppe med han i går kveld, så sovnet ikke før halv 2-tiden, og sov til jeg ble vekt. For meg føles det ut som om han har vært her i en hel evighet, men det kan skyldes at det har skjedd mye i jula og det er nytt år osv. Så var tungt da jeg ga den siste klemmen, siden detkan ta opptil et halvt år før jeg får se han igjen, men jeg tenker å ta meg en tur til han da jeg har tid :-)

Jeg synes det var utrolig tungt å begynne på skolen igjen ettersom jeg brukte dagene i ferien på å sove ut skikkelig, har snudd døgnet helt, noe som jeg ikke er så fan av å ha gjort akkurat nå, da jeg sliter veldig med å sove om nettene. Den tiden jeg ikke får sove, bruker jeg på mobilen, selvfølgelig. Går også litt tid til å se serier/filmer. 
Så det å begynne på skolen igjen var ikke et så stort pluss, kunne gjerne tenkt meg lenger ferie, men selvfølgelig godt å komme i vanlige rutiner igjen :-) Dagen videre går til å sove for det meste, så jeg får sovet ut litt, tenkte også jeg skulle kjøpe noen klær for gavekortene jeg fikk i julegave, om ikke jeg gjør det i morgen.Håper alle har hatt en fin juleferie og kommet seg trygt tilbake i dagliglivet. Minner også om spørsmålsrunden HER.

Ha en fin dag videre :-)

1. Januar og spørsmålsrunde

Heihei! Nå er snart 1. Januar 2015 over, dagen har gått utrolig fort siden jeg sov ganske lenge. Har nettopp kommet hjem etter å ha vært på middag til bestemor og bestefar, der hele pappaslekta var samlet nesten :-) 
2014 var et utrolig minnerikt år og vil derfor gå inn i et nytt år med en spørsmålsrunde. Siden jeg har vært lenge borte fra bloggen, eller hatt veldig store pauser mellom innleggene, tenkte jeg at jeg kunne starte med en spørsmålsrunde der dere kan spørre om alt fra A til Å. Men selvfølgelig, blir det mange personlige spørsmål jeg ikke velger å svare på, må dere bare akseptere det.
Jeg blir mest sannsynlig å svare på video denne gangen.Håper alle får en fin kveld videre♥

Rainy days

Hei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem, siden jeg har vært hos noen venninner i natt, og ble en ganske sen kveld, var det utrolig godt å komme hjem igjen, så skal bare slappe av med familien og bare ta livet med ro. 
Som alle sikkert har sett på nettaviser osv, er det utrolig glatt og mildt ute. Gresset begynner å komme fram, og det er grått og trist, noe jeg ikke liker.. Siden det er så grått og trist, blir jeg egentlig utrolig deprimert. Nå som det endelig hadde begynt å komme en del snø, ble lysere ute og mye koseligere, skal det bare regne bort(?).

Tok med kameraet ut en liten tur, som dere ser :) Utrolig fine motiv, eller, haha, ikke at jeg er en så flink fotograf at det plager meg. Men det er faktisk morro å ha noe å fotografere også.

Uansett. Nå sitter jeg her med hodepine og utrolig vondt i magen, grunnen til det er at jeg har fått en slags type ''spiseforstyrrelse'', men kan ikke si den er så alvorlig. Men det har seg sånn at jeg spiser aldri noen ting, drikker nesten ingenting heller, så jeg kan klare meg med ei flaske dahls julebrus på en dag. Jeg prøver å klemme i meg så mye som mulig, men det går ikke, jeg blir bare utrolig kvalm om jeg faktisk får til å spise noe. Ikke legger jeg på meg heller, og jeg vil si at det er bedre å være litt rund av å ha klart å spise noe, enn å være utrolig tynn for ikke å ha klart å spise noe. Det er faktisk utrolig slitsomt å ikke klare å spise noe, for de som ikke tror det, eller ikke har opplevd noe lignende før. 

Håper alle får en fin dag videre! 

Lat søndag

Idag er en lat søndag, som alle andre søndager også forsåvidt. 
Dagen blir bare å tilbringe hjemme, siden matlysten ikke er på plass er det best å være hjemme. Kjøreforholdene er heller ikke særlig bra her jeg bor, siden jeg bor på landet og det er mye snø, sier det seg egentlig selv, men det har ikke hindret meg i å ta noen bilder til dere!

Outfiten idag er ikke særlig pen, men utrolig komfortabel. Kan si jeg ikke orker å gå fult påkledd med dongeri og finskjorte, masse sminke og parfyme som lukter over hele nabolaget. Nei, når jeg er hjemme og ikke skal noe spesielt, slenger jeg på meg joggebuksa og en god genser + mine utrolig herlige kosesokker? Kanskje lik så greit at jeg holder meg hjemme sånn som jeg ser ut uten sminke, så jeg ikke skremmer halve norge liksom.. Som du ser, så funker converse i all slags vær, i følge meg iallefall! 

Men jeg tenkte på det om noen vil jeg skal lage video, så kan jeg godt gjøre det og jeg har litt lyst selv og, å kommer til å filme den ut isåfall, siden det er så lyst ute. Og i år som i fjor, vil jeg lage en ''2014 video'', om dere vil se den jeg lagde i fjor, kan dere se den HER. Har lyst til å dele året mitt med dere, så fint om dere kommenterer om dere vil se det :-) (kommer til å dele det likevel, haha)Håper alle har hatt en fin juletid og fortsatt får en fin jul videre, den er ikke over enda! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du har gjort i jula :-) 

Julen 2014

Hei og takk for sist! 
Grunnen til at jeg har vært mye borte fra bloggen i det siste skyldes stress og andre ting. Jeg har ikke orket å ta opp kameraet for å få tatt bilder og har rett og slett bare vært utrolig lat, unnskyld for det.
Men, nå er 2014 snart over, og tenkte å komme med en liten oppdatering i forhold til julen min og videre framover.

På julaften var jeg hos mamma, derfor skulle vi dra nedover til søskenbarnet mitt for å feire julen sammen med andre slektninger, noe som var utrolig koselig! Vi åpnet pakkene våre her hjemme før vi dro nedover å spiste god mat og åpnet resten av pakkene. Vi var der en god stund før vi dro hjem igjen.
I går dro vi ned til søskenbarnet mitt igjen for å spise opp restene av maten som ble igjen, vi hadde det kjempekoselig da så og si nesten hele familien var samlet. Da vi var ferdig der dro jeg til venninnene mine for å overnatte, jeg fikk kommet meg bort litt og det var godt, så mamma kom å hentet meg der idag. Nå skal vi på café til naboen som bor på samme gården, håper på at det blir koselig :-)

Resten av jula vet jeg ikke helt hva planene er, men skal iallefall til pappa på nyttårsaften, så blir det vel også noen middager med familie osv, så jula går bort for det meste på spising og være med familien og venner!

Jeg må bare komme med en innrømmelse at jeg er utrolig dårlig på å få til gode blogginnlegg, men jeg har faktisk tatt meg tid til å tatt bilder av outfiten for julaften og igår!:-)Håper alle får en fin jul fortsatt, så snakkes vi når jeg får tid til å blogge igjen! Siden det er så fint vintervær så er det utrolig fint å ta bilder nå også, så kommer vel en del bilder forhåpentligvis :-)

Beautiful december

Hei og unnskyld igjen for at jeg har vært en del borte fra blogginga, og denne gangen er det faktisk rett og slett for at jeg ikke har orket. Jeg er bestandig trøtt og sliten, og da er det eneste søvn som står i hodet på meg. Utrolig slitsomt å være så trøtt hele tiden.. 

Ihvertfall, nå begynner det å nærme seg jul med stormskritt, jeg gleder meg utrolig masse til å feire jul med familien. Men jeg har ikke fått så utrolig mye julestemning enda, det er nok på grunn av at snøen ikke har kommet enda, men får bare håpe den kommer før julaften. Jeg har satt opp juletreet mitt på rommet og fått det ordentlig koselig innpå der :)

Jeg skulle egentlig ha kjøpt mef en ny julekjole, men har den jeg brukte julaften i fjor, så den får bare holde denne jula også, siden jeg ikke har råd til en ny. Jeg har faktisk ikke startet å handlet julegaver enda, så må gjøre det når jeg får penger til det, og når jeg har tid. 

Om et par uker har vi julebord på media, noe som jeg gleder meg masse til! Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om heller, og det er kanskje litt av grunnen til at jeg har vært så mye borte fra bloggen også.. Så vi snakkes vel senere?:)
 

Blogges

Frost

Det begynner å gå mot vinter her i Stjørdal, iallefall var den -3 grader i dag tidlig. Det blir kaldere og kaldere og mer og mer klær må på! Har og som sagt begynt å fått utrolig mye julestemning, gleder meg helt vanvittig til jul, hører på julesanger hele tiden, til og med nå når jeg sitter og skriver dette :-) 

Utrolig fint bildeobjekt! 

Men videre til hva dagen min har gått ut på. Jeg har ikke gjort noe som tapper så utrolig mye krefter, men idag har vi fått utdelt en presentasjon som vi skal framføre i morgen, noe jeg gruer meg til, siden jeg kommer til å få prestasjonsangst når jeg skal til å begynne, siden vi har åpen skole imorgen skal vi presentere ulike ting som vi i klassen skal gjennomføre til noen 9.klassinger. På fredag skal vi til Trondheim og filme til en dokumentar film, så dette blir noen morsomme dager, håper vi får utnyttet tiden godt og at det går bra i morgen! 

Resten av dagen skal jeg bare ta livet med ro og kose meg! 

Welcome november

Hei alle sammen! Nå er det jammen lenge siden sist, jeg har faktisk ikke orket å blogget + at mye som har skjedd(bokstavlig) så jeg har ikke tenkt så mye på bloggen, men nå som jeg er hjemme i helgen så savnet jeg det litt. Idag er det også 1. November! ALLEREDE!! Jeg må si jeg begynner å komme mer og mer i julestemning, men venter fortsatt på snøen som enda ikke er kommet.. Håper for all del at det blir snø på julaften i år!
Jeg har så og si vært borte hver helg siden sist jeg blogget, altså siden høstferien, begynner å bli noen uker siden den, så jeg beklager utrolig mye til de som har savnet meg og bloggen, om det i det hele tatt er noen som har savnet meg, haha. Men ikke noe jeg skal svare på. Jeg er iallefall tilbake!:-) Jeg blir å prøve å blogge så mye som mulig fram til jul iallefall, altså når jeg har tid og noe å blogge om, men jeg er enig i at det går ikke an å ha så lange pauser mellom hvert innlegg! 

Jeg synes også at bloggen er veldig stygg og slapp, så vil derfor lage mer videoer og ha flere bilder. Så derfor vil jeg at dere skal sende inn forslag om det er noen ønsker, om ikke får jeg bare fortsette med den kjedelige bloggingen min, haha :-) 
Som sagt har jeg vært travelt opptatt i det siste, mye har gått på å vært med venner og bare glemme alt og ingenting, jeg vil ikke tenke på så mye som får meg deprimert, så jeg prøver å gjøre det beste ut av det, nemlig å være aktiv :-)

Siden jeg bare skal være hjemme i helgen, har jeg tatt fatt i dagen idag og ryddet rommet mitt! UTROLIG! Jeg ser faktisk gulvet, har ryddet skrivebordet å fått det mer hjemmekoselig der. 

Resten av kvelden skal jeg bare slappeav med serier på macen, se litt på tv å spise middag med mamma! Håper dere andre også får en fin kveld :-)

Høstferie

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden sist igjen. Jeg har ikke gjort så mye denne høstferien, ikke noe spesielt allefall. 
Som dere sikkert ser, har jeg byttet design, igjen! Klarer aldri å bestemme meg, men blir vel jeg bytter igjen snart også, haha. Føler jeg aldri blir fornøyd, men kan komme av at jeg er utrolig nøye og kresen når det gjelder sånne ting, eller egentlig alt! Nå ligger jeg bare i sengen, har ryddet i klesskapet mitt idag, ikke at det ble så ryddig men ble en del mindre klær da ihvertfall :-) Har egentlig ingenting å blogge om, så dette ble nok et rotete og kjedelig innlegg, men skal snart svare på spørsmålsrunden iallefall, men det blir skriftlig, tror jeg.. Men som sagt mange ganger tidligere skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge. Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye akkurat i den siste tiden er egentlig litt privat, men kommer av at det er mye som skjer her hjemme + at jeg har skole å prioritere, så der har dere grunnen denne gangen!:-)

 

Blogges!

Mandag igjen

Hei og god mandagsmorgen! Solen titter frem litt her og der, men ellers grått og kaldt, en herlig høstmorgen.
Helgen min har for det meste bestått av kake og pynt, på fredag var jeg som sagt til pappa siden stemora mi hadde bursdag, var utrolig koselig å se igjen hele familien igjen, siden jeg ikke treffer dem så ofte, fikk jeg sjangsen til det i helga. På lørdag var jeg i gullbryllup til onkel og tante som hadde 50-års bryllupsdag, helt utrolig! Var mye underholdning, musikk og mye god mat, så jeg har ikke sveltet i helga iallefall, haha. I går, altså på søndag, var jeg på bursdag til søskenbarnet mitt som hadde bursdag på torsdagen. Fikk se både søskenbarn, tante, onkel, søstra mi og familien + stebestemora mi og brødrene mine! Utrolig koselig helg, fikk også sovet ut skikkelig både lørdag og søndag, noe som var utrolig herlig, siden jeg ikke har fått sovet ut på lenge.

Neste uke er det høtferie, og jeg har ikke noen planer om hva jeg skal finne på, aner ikke hva mamma tenker heller, så jeg fårvel bare ta alt på sparket. Gleder meg iallefall til å få sovet ut og slappet av, noe jeg tror det blir ganske mye av! Men aller først skal jeg gå igjennom ei uke med hardt arbeid på skolen..... 
 Håper alle har hatt ei utrolig fin helg, og får ei strålene uke! 

God helg

Hei alle sammen, og god helg! 

Jeg startet helga med å ta bussen hjem til pappa siden stemora mi har bursdag idag, så jeg dro dit for å feire så kom resten av folket etterhvert. I 7tia kjørte jeg og broren min hjem, før han dro videre til en kompis. Denne helgen skal faktisk tilbringes med familien, skal i gullbryllup imorgen, noe jeg gleder meg utrolig masse til! På søndag skal jeg på bursdag til verdens fineste søskenbarn som hadde bursdag igår! Jeg har ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå, siden livet mitt ikke er det mest spennende du kan finne, så.. haha. Jeg gleder meg iallefall til ei helg der jeg kan sove ut ordentlig og ikke bli vekt av vekkerklokka halv 7, utrooolig irriterende. Nå har jeg ikke noen planer om hva jeg skal finne på, men tror faktisk jeg skal gå å sove snart, så håper vi at det kommer et innlegg iløpet av helga :-) 

Blogges! 

 

Sorry for lite blogging

... om du tenker at du skal gjøre noe hver dag, går det ikke så bra til slutt, kanskje.
Ja, bloggen min har ikke vært særlig fin og ryddig i det siste, heller har jeg ikke blogget mye, men det skyldes nok faktisk, helt ærlig, at jeg er lat. Sorry, sorry, sorry, jeg vet det er mange som er interessert i å lese om min hverdag, og se bilder fra da jeg gjorde ditt og datt, men vet også at det er mange som ikke bryr seg i det hele tatt. 

Som dere ser, har jeg ordnet litt på bloggen, den er langt i fra ferdig, men jeg måtte bare ha et bilde osv, i mellomtiden til jeg får ordnet ordentlig. Valgte å bytte ut designet mitt, siden jeg var utrolig lei av det gamle, og når jeg er lei, så blir blogglysten og motivasjonen dratt helt ned, og det gidder jeg ikke for noen ganger kan det også slite veldig på humøret.
Det har heller ikke skjedd noe spesielt i det siste, bortsett fra at jeg har vært på skolen, kommet hjem og ikke gjort en dritt, kjedelig som alltid. Jeg trives, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg kjeder meg utrolig ofte, men det er noe som jeg er vant til så det bryr meg ikke så særlig mye lengre, men hadde ikke hatt noe si om livet hadde vært mer som en berg og dalbane for å si det sånn.

Jeg har ikke noe spennende å skrive atm, men jeg ville bare komme inn med et innlegg. Jeg ville også si at jeg har svart på spørsmålsrunden, men vurderer å spille inn en video på nytt, siden det har kommet inn flere spørsmål. Men... Det er noen av spørsmålene jeg ikke velger å svare på, og det tror jeg dere skjønner selv også ;-) Er det noe dere lurer på som kan ansees som litt mer ''personlig'' kan dere spørre meg på mail eller facebook, om du har nødvendighet og absolutt behov for å vite det. Eller irl for den saks skyld.Det jeg har gjort i dag er ikke så spennende at jeg trenger å si det, men bare for å komme med det, kan du regne med at det blir noen dager mellom hvert innlegg, rett og slett fordi jeg ikke gidder å blogge. Jeg håper dette vil forbedre seg, både for meg, dere og bloggen, kjedelig med en blogg som er tom og ikke noe spennende, så vi får håpe det blir bedre med tiden!:-) Noe du lurer på?

Kjører igang en spørsmålsrunde

Som det utrolig treige dyret jeg er, har jeg ikke blogget den siste uka, NOK en gang. Så derfor ville jeg kjøre i gang en spørsmålsrunde, jeg vet jeg ikke kommer til å få noen spørsmål, men jeg prøver allikevel! 

Håper på å få maaaaaange spørsmål! om ikke så ja, haha! 

STILL SPØRSMÅL FOLKEEENS!

Mine iphonedekslerJeg vet det er lenge siden jeg har blogget, og er utrolig lei meg for det, men har hatt mye ansvar for skole og div. andre ting. Håper dere skjønner, men uansett. Jeg tenkte jeg kunne legge ut bilder av iphonedekslene mine, bare for å ha noe å blogge om, så da ble det det idag, og tror heller ikke det kommer noe innlegg senere idag eller før imorgen kveld evt, siden jeg og to andre venner skal bort inatt, så blir mest sannsynlig ingen blogging.. Håper dere har hatt ei fin uke! 

Hva har dere gjort den siste tiden? og hva skal dere idag? :-)

På skolebenken igjen

Halloooo! 

Etter ei lang natt med lite søvn, dro jeg til skolen i 10 tiden, siden vi startet klokka 10, så sluttet vi klokken 12, en utrolig kort dag, men greit så jeg fikk hjem og hvile meg, ble faktisk utrolig sliten av dagen idag, haha, en tung start kanskje. Men utrolig morro og se hvor mange nye det har kommet og mange jeg aldri har sett før, nytt klasserom har vi fått og nye lærere, så håper dette året blir bra :-)

Da jeg kom hjem gikk jeg opp på rommet og bestilte russeklær, eller jeg har ikke bestilt enda, har bare lagt det i handlekurven, mye penger går med på det også, men jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Det er sinnsykt at jeg er russ allerede neste år! Skal også være russ 3.året men tror ikke det blir like dyrt som denne gangen.. hehe. 
I morgen er det vanlig skole, og vi møter opp til vanlig tid, og slutter halv 3, så blir en relativt lang dag. Etter skolen i morgen skal jeg og noen fler på pirbadet, og kjenner jeg gleder meg ganske mye egentlig, haha, elsker vann! 

Har ikke særlig mye å blogge om akkurat i dag, egentlig ikke ellers heller, men om du har noen forslag, så sleng det med i kommentaren om du vil legge igjen noe!:-) Resten av dagen blir vel og slappeav max, før en ny dag på skolen venter i morgen..

Hva har du gjort idag? 

Link til blogg

Hei, idag tenkte jeg at jeg skulle skrive et ikke så veldig langt innlegg om ei jente som spurte meg om jeg kunne linke til bloggen hennes, og selvfølgelig så hadde jeg glemt det, siden hun spurte meg i juni en gang, så nå har jeg endelig kommet på det og skal skrive litt om hva jeg synes om det hun har gått igjennom og sånne ting. 

Denne jenta har et nydelig navn som Maren Kristine. Jeg har fulgt med litt på bloggen hennes siden jeg oppdaget henne her på blogg.no. Hun er 18 år, og bloggen hennes består for det meste om hennes liv og hvordan hun skal prøve å hjelpe andre med de samme problemene som henne. Hun sliter med ADHD og selvskading, depresjoner og slike ting som folk flest kjenner til, hun er ekstremt sterk og har mange herlige mennesker rundt seg som støtter henne og alt hun har gjennomgått de årene hun har hatt det sånn. 

Synes det er helt forferdelig at noen kan ha det sånn, når du er så pen og naturlig som denne jenta skal du ikke gå igjennom noe sånt, jeg synes det er helt forferdelig, og vil at alle skal ta en titt innom bloggen hennes http://minlangehistorie.blogg.no/. Bloggen er en opplevelse og lese, når du bare får satt det skikelig inn i hva det faktisk handler om. Hun er ei herlig jente som jeg tror sprer mye glede rundt seg, selv om hun sliter. Skulle ønske at jeg har fått blitt bedre kjent med henne iallefall! Så anbefaler alle og se innom bloggen hennes og lese hva hun har skrevet, mye som kan hjelpe andre og kanskje tenke over litt :-)

Se så nydelig hun er! 

Jeg har lært mye selv etter å lest det hun har skrevet på bloggen sin, så anbefaler dere til å se innom! Virkelig verdt det.

Herlig lørdag

Hei alle søte lesere!:-)

Idag kom mamma og vekket meg i 11-tiden siden vi skulle på butikken før søskenbarnet mitt og fruen kom og skulle gå tur med oss, så vi fikk spist og litt sånn før vi gikk, vi gikk opp her like ved der vi bor, turen var kjempekoselig og vi hadde humøret oppe, alle sammen! Vi gikk kanskje 2-3 timer, men går fort om man har det morsomt og ikke er grinete, da blir alt så mye lettere. Da vi kom hjem, drakk vi litt og jeg begynte å steke vafler, etter vi hadde spist det, gikk jeg opp på rommet for å se litt One tree hill, så her har jeg sittet siden. Siden det er noen dager siden jeg var her sist, så har jeg tatt noen outfitbilder, haha aldri noe ordentlig, spesielt eller fint, men jeg gidder ikke pynte meg siden jeg ikke skal noe spesielt :-)Kjedet meg litt, haha, som dere sikkert ser.. 
Nåå skal jeg spise enda litt mer, eller om jeg finner meg noe godt i skapene, hehe :-)

Ha en fin dag videre!
Hva har du gjort idag?:-) 

Tirsdag | ryddedag

Hei! Unnskyld for lite blogging, men har rett og slett ikke orket, siden jeg har vært så slapp og hatt ingenting å blogge om, men tenkte jeg måtte slå til med et innlegg nå som jeg var godt igang med andre ting uansett.

Idag våknet jeg ganske sent egentlig, men ikke noe problem for elsker å ligge lenge om dagene! Så litt One tree hill før jeg gikk ned å spiste frokost, utrolig fin start på dagen! Sola skinte og jeg begynte å rydde på rommet mitt da det ikke så ut, jeg skulle egentlig gjøre det igår men da var jeg så dårlig form at jeg ikke gadd å gjøre noenting, men idag sa jeg til meg selv at jeg måtte begynne siden jeg har utsatt det lenge nå, så fikk endelig til å starte, og da er det så mye bedre å fortsette!:-) 
Jeg og mamma dro en tur i gata i rundt 5-tiden, siden hun skulle kjøpe noen malingskoster og jeg måtte ha nye kleshengere, så jeg endte opp med 15 nye! Utrolig nyttig, siden jeg har så mye klær. Etter det dro vi på butikken og handlet litt, før vi dro hjem og spiste middag! Så nå har jeg hengt opp litt mer av klærne mine og synes jeg begynner å få det skikkelig koselig!:-) Har noen ting jeg må kjøpe inn enda, men det jeg egentlig skulle ha hadde de ikke der jeg var, så gadd ikke å dra noen annen plass, så det får vente.

Forresten så kikket jeg i klesskapet mitt for å ''rydde'' litt i klærne mine, så fant jeg en bukse jeg ikke tenkte passet meg, siden den var for slakk da jeg prøvde den sist, men nå når jeg hadde den på meg var den jo passe! Det betyr altså at jeg har blitt feitere... Men skal ikke klage, lever det gode liv med junkfood og cola!

Nå har jeg tenkt til å rydde litt mer å se om jeg finner noe annet gamle klær, som jeg enten skal kaste, gi bort, selge eller ta vare på!

Håper dere søte lesere får en fin dag videre!♥

Wants from nellyDagen idag

Som dere vet, har jeg vært i byen idag, og jeg koste meg utrolig masse! Fikk bare alt til å bli glemt og la bort alt negativt! Alt var så herlig, både med været og temperaturen! Etter vi kom hjem igjen, ble jeg med Siren hjem og der så vi Istid, før mamma hentet meg :-) Kommer ikke som noe sjokk, men det ble kastet bort en del penger, er man på shopping, så er man på shopping!:-) da jeg kom hjem hit, måtte jeg klippe plenen og nå sitter jeg her, og lurer på om jeg gidder å gjøre noe mer ikveld.. Skal kanskje pakke litt og rydde litt mer på rommet siden jeg skal til pappa imorgen!

Utrolig fin dag, har kost meg utrolig masse og dagen var perfekt!:-) Nå skal jeg spise litt og se One Tree Hill, før det blir natta! Skal også lage et innlegg om innkjøpene, men lurte på hva dere vil? skal jeg lage video eller bare bilder?:-) 

Hva har du gjort idag?

Byen

Hei! Som jeg sa igår skal jeg til byen idag, gleder meg utrolig masse, så jeg drar snart, skal prøve å ta noen bilder, noe jeg var veldig dårlig på sist... Men skal prøve å få knipset noen idag, uheldigvis blir det bare iphonebilder, da jeg ikke gidder å ta med meg kameraet.. Men har tatt outfitbilder idag iallefall! Gadd ikke å ordne håret noe, siden det sliter så utrolig om jeg skal begynne å rette det osv, så det droppet jeg, så satte i bare en hårbøyle så håret holder seg vekk fra ansiktet :-)

Håper ikke dette blir for varmt, men jaja. Blogger selvfølgelig når jeg kommer hjem igjen!

Hva skal du gjøre idag?:-)

Innedag

Hei alle! Idag er det en typisk innedag da det regner og er utrolig grått ute, noe som ikke er så trivelig med tanke på hvor lenge det er igjen av sommerferien, trist egentlig. Men det hindrer meg ikke for å ha humøret oppe! Er ganske glad, aner ikke hvorfor, men bare er sånn, kanskje fordi jeg har så mye å glede meg til..?:-) Iallefall, tok jeg noen outfit bilder idag, heller ikke noe spesielt og fint, men jeg har min stil, og dere har deres? ikkesant :-) Så idag blir det joggebukse, en Jack Daniels trøye og oransje hello kitty sokker! Noe jeg er veldig komfortabel med!

Denne joggebuksa er den beste jeg har hatt på meg i hele mitt liv, den er så utrolig god og varm med et sinnsykt godt stoff! Den er selvfølgelig fake og kjøpt i Tyrkia, men det bryr jeg meg ikke noe om, er det godt å gå i, holder det for meg!:-) 
Dekselet er også utrolig kult og elsker fargene og ikke minst logoen, hehe.

Resten av dagen idag har jeg tenkt til å hjelpe mamma med å pusse opp kjøkkenet, noe som vi mest sannsynligvis ikke blir ferdig med idag, men vi får stå på og jobbe hardt begge to, så kommer vi iallefall langt. Imorgen skal jeg til byen med en av mine beste venninner og gleder meg virkelig til å tilbringe litt tid med henne også, noe som har blitt minimalt det siste året, iogmed at vi ikke går samme linje på vgs, så håper å kose meg skikkelig med henne imorgen!:-)

Hva skal du gjøre idag?

Lenge siden

Heihei folkens! vet det er lenge siden sist, men må innom her i dag for å oppdatere dere og gjøre noe småtteri, jeg er nemlig med i en konkurranse der jeg kan vinne et kamera! Så håper for all del at jeg vinner, siden vinnerlykken min er ikke helt der enda, så hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet, så vi får bare krysse fingrene!:-) Linken til bloggen og innlegget til denne nydelige jenta er: http://ceciliemariee.blogg.no/1407234650_konkurranse_vinn_pola.html, synes alle burde sjekke ut denne bloggen og gjerne melde seg på!:-)

Håper alle får en fin dag videre også snakkes vi senere!

Gammelt bilde, men fant ikke noen andre, haha!
Kryss fingrene for meg'a, hihi

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits