SUMMER IS COMING!!Bildene er tatt i forbindelse med en skoleoppgave. Hva synes dere? :-)

BERLIN 2015

Hei! Som mange kanskje vet, har jeg vært på kalssetur i Berlin. Det var noe av mine største opplevelser og jeg savner det så sinnsykt masse! Vi kom hjem på torsdagen klokka 4, så var der i 4 dager, men kunne tenkt meg å være der noen dager til! 
Jeg orker ikke å skrive så mye, så hele fortellingen går i bilder :-) håper det er greit!Tenkte å lage en innkjøpsvideo, om det er interesse for det? Kjøpte en god del så kunne kanskje hatt det! Men vi får se. Idag har jeg ikke gjort så mye, bortsett fra å være på bursdag, jeg kom nettopp hjem derfra forresten!

Håper dere har hatt ei fin uke og ei fin helg!

In the woods

Heihei! Idag har jeg vært i skogen og tatt noen bilder, siden det er så utrolig fint sommervær og sinnsykt varmt, kunne jeg ikke gjøre noe annet en å dra til skogen! Det er ikke særlig langt, så å ta med seg kameraet og stativet på sykkelen var ikke det vanskeligste. Tok faktisk ikke bare bilder av meg selv, men også noen naturbilder! Plassen jeg var på er det fineste stedet her jeg bor! Det er bare helt nydelig:-)

Men selvfølgelig, tok jeg noen ''selfies''!

Ohoi, ble jo også noen outfitbilder også! 

Hva skal du gjøre idag? Ha fortsatt en fin og solfylt dag allesammen!♥

Den siste tiden

Heihallo! I den siste tiden har jeg vært mye opptatt og har derfor ikke hatt så mye tid til å blogge.. Men har redigert ferdig videoen om svarene på spørsmålsrunden som kommer om ikke lenge :-)

Har hatt en del fotoshooter på skolen ang. bildeprosjekter osv, har vært mye opptatt med det også, så har fokusert veldig på skolen for å få levert og gjennomført alle prosjektene og oppgavene.Videoen kommer snart! hva synes du om bildene?:-)

Bilder fra bergen

Nå har jeg kommet hjem fra noen herlige dager i bergen med familien! Elsker bergen kjempemye og det er den fineste byen i norge, synes jeg hvertfall♥

Savner å være i bergen allerede! Ikke lenge før jeg skal tilbake! :)

Innkjøpene kommer snart, må bare organisere litt først, pakke ut og slappe av, før det blir å møte godjentene i helga! god helg!:-)

Studiobilder

Var i studio i går og tok noen bilder! Resultatet ble ganske bra på noen av bildene :-)//alle bildene er redigert!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Mai 2015 » April 2015
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits