RT og annet

 


 

Jeg har ingen anelse om hva dette innlegget kommer til å inneholde, har egentlig ikke tenkt så særlig mye på det heller, men jeg får bare prøve å gjøre det beste ut av det. I allefall, jeg vet utrolig godt at jeg har vært slapp på å blogge i det siste, og det går alt for lang tid mellom innleggene mine, så egentlig har jeg vurdert veldig mange ganger å slette bloggen og ikke blogge mer, men når jeg tenker meg om, er ikke det jeg ønsker. Jeg er dårlig på å ta fram kameraet og ta bilder, grunnet at jeg ikke finner det for øyeblikket, hehe. Men nå som det begynner å nærme seg sommer, varmere og lysere, blir motivasjonen mye bedre også, så jeg får vel bare prøve å holde ut litt til. Jeg har heller ikke så veldig mye lesere som følger meg heller som kan ''pushe'' meg litt å få opp fingrene og begynne å skrive mer, så må klare alt på egen hånd. Har tenkt veldig på hva jeg skal blogge om for tiden, og har et par videoer til dere på lager, jeg må bare prøve å lete fram kameraet å få filmet de, noe som kan ta veldig lang tid egentlig, men de kommer forhåpentligvis, så det blir litt mer variasjon i bloggingen og selve bloggen.

Som dere kanskje har fått med dere har jeg nettopp avsluttet en utrolig innholdsrik russetid! Jeg har hatt noen fantastiske dager med masse herlige folk, mye festing og utrolig bra stemning! Jeg kommer aldri til å glemme det!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits