Fredag og kino

Hei! Om to timer drar jeg av gårde for å se ''fifty shades of grey''. Har hørt veldig mye positivt om den, men også veldig mye negativt. Jeg for min del gleder meg, og tror dette kan være en film for meg, det kommer jo helt ann på hvordan smak den personen som skal se filmen er, men jeg har troa! :-) 

Idag har jeg som jeg skrev i går, vært på kjøring. Når jeg kom dit fikk jeg vite at jeg hadde dobbeltime, men det var egentlig ganske greit, for da fikk jeg kjørt mer, og siden solen skinte var jo det perfekt, det var utrolig gøy å kunne ha den følelsen at våren kommer med stormskritt! 
Resten av helgen skal jeg til ei venninne, dit drar jeg i morgen og blir til søndag, gleder meg til å få tid med henne igjen.

Genseren er faktisk ny, og jeg elsker mønsteret på den! 

Nå har jeg et rundstykke i ovnen som jeg venter på skal bli ferdig, så jeg kan spise før jeg drar, så håper dere får en fin kveld videre :-)

Én kommentar

Egeo

01.03.2015 kl.22:35

Så flotte bilder av deg

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits