Mine to uker

Hei og god kveld alle! Akkurat nå sitter jeg faktisk i sengen og blogger, siden jeg ikke har fått gjort det på ei uke, så tenkte jeg at jeg måtte slenge inn et innlegg. Jeg vet at det jeg skriver her ikke er så bra og interessant, men jeg haater å skrive, og når jeg egentlig ikke har motivasjon blir det dårlig og rotete, men får håpe det blir bedre etter som dagene går :-)

Som dere sikkert har fått med dere feiret jeg bursdagen min for et par uker siden, begynner å bli. Så sa jeg at jeg skulle blogge dagen etterpå, men gjorde altså ikke det. Grunnen er for at jeg dro på middag til pappa på søndag, så ble der såogsi hele dagen, så fikk ikke blogget, og blogget heller ikke uken etter, på grunn av at halve uka lå jeg på sofaen med feber og forkjølelse, så var hjem fra skolen to dager.. Men ting går ikke alltid etter planen, haha. Så fra og med forrige fredag til i dag, har jeg vært hos pappa. Det var godt å endelig få litt tid der i huset igjen, siden jeg nesten aldri er der. Vi dro på bursdag på søndag til kjæresten til søstera mi, noe som var ganske koselig, hadde en fin dag den dagen. Etter det har jeg ikke gjort så veldig mye, har som regel bare sittet inne å sett film/tv, spist og sovet.
Litt før 12-tiden i formiddag kom mamma og hentet meg for vi skulle handle litt klær og småtteri, så vi dro en tur på sparkjøp, der var det selvfølgelig salg, så fikk handlet en del! Noe som var utrolig godt, og noe vi kunne unne oss etter å hatt det veldig vanskelig med økonomien i det siste... Etter vi hadde vært der, dro vi på butikken og handlet noen blomster fordi vi skulle på sykebesøk til fadderen min (venninnen til mamma), det var også utrolig koselig, med sola som skinte ut vinduet og med fyr i peisen. Så dro vi hjem, og her har jeg bare sittet siden, har spist utrolig mye etter jeg kom hjem, haha. Kiloene kommer fort!

Nå som det er vinterferie for de aller fleste, er vel ikke døgnrytmen på plass for alle, men for meg går det ganske bra faktisk. Har faktisk satt på vekkerklokka til imorgentidlig siden jeg skal på kjøring 08:45.. noe jeg kunne spart meg for, men må man så må man. Etterpå skal vi dra for å kjøpe noen småting og ordne nytt bankkort til meg, jippii!! Har ventet så lenge med å få ordentlig bankkort så jeg kan bestille ting på nett og sånt selv!


Hadde også tidenes beste bursdagsfeiring! Alle jeg har bedt om å komme, kom faktisk! Var utrolig koselig med alle som var der, og det var utrolig morsomt å se at så mange ville komme! Er så takknemlig for at de gjorde dagen min til tidenes beste! Etter vi hadde feiret meg her, som varte til halv 2 ellernoe, dro vi til en annen fest, der det var utrolig mye koselige folk! Var utrolig morsomt der, så jeg dro ikke hjem før i sånn 6-tiden dagen etter, haha så morsomt var det! 

Se på denne gjengen!♥ (var også hun som tok bilde). Verdens beste!

Håper dere har hatt to fine uker når jeg har vært borte! Forhåpentligvis kommer det et innlegg så fort som mulig når jeg får tatt noen ordentlige bilder igjen :-)

2 kommentarer

Gau9foto

20.02.2015 kl.00:44

=) et flott innlegg =)

Trine Amalie

20.02.2015 kl.14:55

Gau9foto: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits