Lørdag og kosekveld med gode venner

Hei og god lørdag! Idag sto jeg opp i 11-tiden, og har ikke gjort mye spesielt foreløpig, men senere idag skal jeg på teater igjennom skolen, og for å få fri en annen dag, må jeg møte opp, noe jeg synes er veldig greit, siden dette teateret varer nesten 2 timer, kan jeg heller dra på det enn å MÅ møte opp på skolen helt alene en dag alle andre har fri. Såååå, skal nedover på Stjørdal i 6 tiden, etterpå det, skal jeg opp til noen venninner og ha skikkelig jentekveld med mye latter, god mat, godis og bare kose oss, noe som jeg faktisk tror vi ikke har hatt i det hele tatt før, så jeg gleder meg til å bare være med vennene mine denne helgen. 

Som mange sikkert ikke vet, er det akkurat en uke til jeg blir 18! wehuu!! Gleder meg utrolig masse, skal feire den, noe som jeg aldri har gjort på bursdagen min før, og så heldig som jeg er har jeg bursdag på en lørdag sånn at jeg kan feire på selve dagen, da mange har 18årsdag midt i uka og må vente noen dager, så det er jeg glad for :-) Skal bare ha en liten fest med mine nærmeste venner, så jeg gleder meg helt utrolig masse! Som dere sikkert vet svarte jeg på spørsmålsrunden igår, eller jeg la ut videoen igår. Jeg brukte utrolig lang tid til å svare på den siden jeg ikke har hatt nor særlig med tid og mye å gjøre å tenke på, så tror egentlig det blir en god stund til neste gang. Men jeg har gjort det å håper dere likte videoen!

Håper dere får en fin kveld ikveld, det skal iallefall jeg:-) så kommer det kanskje et innlegg i morgen!

6 kommentarer

Utrolig fin blogg du har, ønsker deg en fin lørdag <3

Trine Amalie

31.01.2015 kl.15:14

Sminke og skjønnhet på youtube: Tusentakk! Ha en fin lørdag du også <3

Egeo

31.01.2015 kl.17:24

Håper du får en bra 18 årsdag neste helg, Ha en kjempefin helg og nyt siste helgen som barn ;)

Trine Amalie

01.02.2015 kl.21:57

Egeo: Tusentakk, gleder meg masse!:-)

01.02.2015 kl.22:29

Hvem fra klassen din skal du invitere på festen? Husker du skrev noe om at du ikke hadde kontakt med noen i klassen nesten :p

Trine Amalie

07.02.2015 kl.12:18

Anonym: Det er mine nærmeste, som jeg har mest kontakt med :-) Har aldri sagt jeg ikke har kontakt med noen i klassen, men jeg bare snakker ikke like mye med dem.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits