Sliten tirsdagHei og god morgen alle sammen! Nå sitter jeg på skolen med nesten igjengrodde øyne. Har nesten ikke sovet inatt, eller igår natt.. Så er temmelig utslitt. Men, morgenen min besto altså av å bli vekt halv 6 for å kjøre storebroren min til flyplassen da han skal reise til Bergen igjen etter å ha vært hjemme i jula. Jeg satt oppe med han i går kveld, så sovnet ikke før halv 2-tiden, og sov til jeg ble vekt. For meg føles det ut som om han har vært her i en hel evighet, men det kan skyldes at det har skjedd mye i jula og det er nytt år osv. Så var tungt da jeg ga den siste klemmen, siden detkan ta opptil et halvt år før jeg får se han igjen, men jeg tenker å ta meg en tur til han da jeg har tid :-)

Jeg synes det var utrolig tungt å begynne på skolen igjen ettersom jeg brukte dagene i ferien på å sove ut skikkelig, har snudd døgnet helt, noe som jeg ikke er så fan av å ha gjort akkurat nå, da jeg sliter veldig med å sove om nettene. Den tiden jeg ikke får sove, bruker jeg på mobilen, selvfølgelig. Går også litt tid til å se serier/filmer. 
Så det å begynne på skolen igjen var ikke et så stort pluss, kunne gjerne tenkt meg lenger ferie, men selvfølgelig godt å komme i vanlige rutiner igjen :-) Dagen videre går til å sove for det meste, så jeg får sovet ut litt, tenkte også jeg skulle kjøpe noen klær for gavekortene jeg fikk i julegave, om ikke jeg gjør det i morgen.Håper alle har hatt en fin juleferie og kommet seg trygt tilbake i dagliglivet. Minner også om spørsmålsrunden HER.

Ha en fin dag videre :-)

4 kommentarer

Oslofru

06.01.2015 kl.10:53

Så fina bilder <3

Trine Amalie

06.01.2015 kl.13:22

Oslofru: Tusentakk:-)<3

Veronica Hanssen

06.01.2015 kl.17:49

Fine bilder! :-)

Ha en fin dag videre!

Trine Amalie

06.01.2015 kl.18:42

Veronica Hanssen: tusentakk:)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits