Rainy days

Hei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem, siden jeg har vært hos noen venninner i natt, og ble en ganske sen kveld, var det utrolig godt å komme hjem igjen, så skal bare slappe av med familien og bare ta livet med ro. 
Som alle sikkert har sett på nettaviser osv, er det utrolig glatt og mildt ute. Gresset begynner å komme fram, og det er grått og trist, noe jeg ikke liker.. Siden det er så grått og trist, blir jeg egentlig utrolig deprimert. Nå som det endelig hadde begynt å komme en del snø, ble lysere ute og mye koseligere, skal det bare regne bort(?).

Tok med kameraet ut en liten tur, som dere ser :) Utrolig fine motiv, eller, haha, ikke at jeg er en så flink fotograf at det plager meg. Men det er faktisk morro å ha noe å fotografere også.

Uansett. Nå sitter jeg her med hodepine og utrolig vondt i magen, grunnen til det er at jeg har fått en slags type ''spiseforstyrrelse'', men kan ikke si den er så alvorlig. Men det har seg sånn at jeg spiser aldri noen ting, drikker nesten ingenting heller, så jeg kan klare meg med ei flaske dahls julebrus på en dag. Jeg prøver å klemme i meg så mye som mulig, men det går ikke, jeg blir bare utrolig kvalm om jeg faktisk får til å spise noe. Ikke legger jeg på meg heller, og jeg vil si at det er bedre å være litt rund av å ha klart å spise noe, enn å være utrolig tynn for ikke å ha klart å spise noe. Det er faktisk utrolig slitsomt å ikke klare å spise noe, for de som ikke tror det, eller ikke har opplevd noe lignende før. 

Håper alle får en fin dag videre! 

2 kommentarer

Gau9foto

31.12.2014 kl.06:39

Det er uttrolig trist at snøen forsvinner så uttrolig raskt, den gjorde som sakt det mye lysere. Og skapet kansje litt mye trøbbel, da den kom med ca. 50 cm på 2 døgn. Men hva så?. Bedre med snø istede for stormen Mons som har alt dette regnet.

Du er ikke den enste som blir deprimert av at det blir mørkere igjen, Vinter halvåret er en av de vanskeligste tidene for de som ¨sliter¨ med deprisjoner.

ÅJ har du en slags spiseforstyrrelse, men det er posetivt og høre at du prøver så godt du kan å spise maten fordi. Jeg har ikke noe særlig kunnskaper om dette. Men lærer stadig noe nytt =)

- Små tips vet ikke om de fungere for din del:

- Gi posetive tilbakemeldinger til deg selv, hvergang du har oppnådt et lite men bra mål. eksemepel ved matspisning.

(ikke sett for store mål, små mål gjør bedre fremdrift :)

Det øverste bildet ditt på dette innlegget gir meg, at her bor det en nisse på loven. Gledes foto =)

Trine Amalie

01.01.2015 kl.02:01

Gau9foto: Ble glad av å lese denne kommentaren! Tusentakk :-))

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits