Lat søndag

Idag er en lat søndag, som alle andre søndager også forsåvidt. 
Dagen blir bare å tilbringe hjemme, siden matlysten ikke er på plass er det best å være hjemme. Kjøreforholdene er heller ikke særlig bra her jeg bor, siden jeg bor på landet og det er mye snø, sier det seg egentlig selv, men det har ikke hindret meg i å ta noen bilder til dere!

Outfiten idag er ikke særlig pen, men utrolig komfortabel. Kan si jeg ikke orker å gå fult påkledd med dongeri og finskjorte, masse sminke og parfyme som lukter over hele nabolaget. Nei, når jeg er hjemme og ikke skal noe spesielt, slenger jeg på meg joggebuksa og en god genser + mine utrolig herlige kosesokker? Kanskje lik så greit at jeg holder meg hjemme sånn som jeg ser ut uten sminke, så jeg ikke skremmer halve norge liksom.. Som du ser, så funker converse i all slags vær, i følge meg iallefall! 

Men jeg tenkte på det om noen vil jeg skal lage video, så kan jeg godt gjøre det og jeg har litt lyst selv og, å kommer til å filme den ut isåfall, siden det er så lyst ute. Og i år som i fjor, vil jeg lage en ''2014 video'', om dere vil se den jeg lagde i fjor, kan dere se den HER. Har lyst til å dele året mitt med dere, så fint om dere kommenterer om dere vil se det :-) (kommer til å dele det likevel, haha)Håper alle har hatt en fin juletid og fortsatt får en fin jul videre, den er ikke over enda! Skriv gjerne i kommentarfeltet hva du har gjort i jula :-) 

4 kommentarer

I r l i n

28.12.2014 kl.14:54

Så fine bilde ^^,

Trine Amalie

28.12.2014 kl.16:12

I r l i n // Vinn tur for 2 ti: Tusentakk!:)

Gau9foto

30.12.2014 kl.04:40

Flotte bilder og en bra minnerik film =)

Trine Amalie

30.12.2014 kl.15:32

Gau9foto: Tusentakk!:)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits