Julen 2014

Hei og takk for sist! 
Grunnen til at jeg har vært mye borte fra bloggen i det siste skyldes stress og andre ting. Jeg har ikke orket å ta opp kameraet for å få tatt bilder og har rett og slett bare vært utrolig lat, unnskyld for det.
Men, nå er 2014 snart over, og tenkte å komme med en liten oppdatering i forhold til julen min og videre framover.

På julaften var jeg hos mamma, derfor skulle vi dra nedover til søskenbarnet mitt for å feire julen sammen med andre slektninger, noe som var utrolig koselig! Vi åpnet pakkene våre her hjemme før vi dro nedover å spiste god mat og åpnet resten av pakkene. Vi var der en god stund før vi dro hjem igjen.
I går dro vi ned til søskenbarnet mitt igjen for å spise opp restene av maten som ble igjen, vi hadde det kjempekoselig da så og si nesten hele familien var samlet. Da vi var ferdig der dro jeg til venninnene mine for å overnatte, jeg fikk kommet meg bort litt og det var godt, så mamma kom å hentet meg der idag. Nå skal vi på café til naboen som bor på samme gården, håper på at det blir koselig :-)

Resten av jula vet jeg ikke helt hva planene er, men skal iallefall til pappa på nyttårsaften, så blir det vel også noen middager med familie osv, så jula går bort for det meste på spising og være med familien og venner!

Jeg må bare komme med en innrømmelse at jeg er utrolig dårlig på å få til gode blogginnlegg, men jeg har faktisk tatt meg tid til å tatt bilder av outfiten for julaften og igår!:-)Håper alle får en fin jul fortsatt, så snakkes vi når jeg får tid til å blogge igjen! Siden det er så fint vintervær så er det utrolig fint å ta bilder nå også, så kommer vel en del bilder forhåpentligvis :-)

4 kommentarer

Kristine

26.12.2014 kl.15:15

Ha en fin dag videre :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min :)

Marie Oma

26.12.2014 kl.15:24

så fine bilder. Ha en fortsatt god jul!

Trine Amalie

26.12.2014 kl.17:56

Kristine: Takk du også! Det skal jeg gjøre :-)

Trine Amalie

26.12.2014 kl.17:56

Marie Oma: Tusentakk, du også!:-)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits