Beautiful december

Hei og unnskyld igjen for at jeg har vært en del borte fra blogginga, og denne gangen er det faktisk rett og slett for at jeg ikke har orket. Jeg er bestandig trøtt og sliten, og da er det eneste søvn som står i hodet på meg. Utrolig slitsomt å være så trøtt hele tiden.. 

Ihvertfall, nå begynner det å nærme seg jul med stormskritt, jeg gleder meg utrolig masse til å feire jul med familien. Men jeg har ikke fått så utrolig mye julestemning enda, det er nok på grunn av at snøen ikke har kommet enda, men får bare håpe den kommer før julaften. Jeg har satt opp juletreet mitt på rommet og fått det ordentlig koselig innpå der :)

Jeg skulle egentlig ha kjøpt mef en ny julekjole, men har den jeg brukte julaften i fjor, så den får bare holde denne jula også, siden jeg ikke har råd til en ny. Jeg har faktisk ikke startet å handlet julegaver enda, så må gjøre det når jeg får penger til det, og når jeg har tid. 

Om et par uker har vi julebord på media, noe som jeg gleder meg masse til! Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om heller, og det er kanskje litt av grunnen til at jeg har vært så mye borte fra bloggen også.. Så vi snakkes vel senere?:)
 

Blogges

2 kommentarer

helenenordvik

04.12.2014 kl.15:37

Fiine søskenbarnet =)

Trine Amalie

04.12.2014 kl.20:57

helenenordvik: tusentakk fine søskenbarnet mitt :-)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits