Høstferie

Hei alle sammen! Nå er det lenge siden sist igjen. Jeg har ikke gjort så mye denne høstferien, ikke noe spesielt allefall. 
Som dere sikkert ser, har jeg byttet design, igjen! Klarer aldri å bestemme meg, men blir vel jeg bytter igjen snart også, haha. Føler jeg aldri blir fornøyd, men kan komme av at jeg er utrolig nøye og kresen når det gjelder sånne ting, eller egentlig alt! Nå ligger jeg bare i sengen, har ryddet i klesskapet mitt idag, ikke at det ble så ryddig men ble en del mindre klær da ihvertfall :-) Har egentlig ingenting å blogge om, så dette ble nok et rotete og kjedelig innlegg, men skal snart svare på spørsmålsrunden iallefall, men det blir skriftlig, tror jeg.. Men som sagt mange ganger tidligere skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge. Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye akkurat i den siste tiden er egentlig litt privat, men kommer av at det er mye som skjer her hjemme + at jeg har skole å prioritere, så der har dere grunnen denne gangen!:-)

 

Blogges!

2 kommentarer

.

08.10.2014 kl.19:31

når kjæm spørsmålsrunden?

Trine Amalie

08.10.2014 kl.19:36

.: veit ikke enno, når æ har tid te å svar

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits