Sorry for lite blogging

... om du tenker at du skal gjøre noe hver dag, går det ikke så bra til slutt, kanskje.
Ja, bloggen min har ikke vært særlig fin og ryddig i det siste, heller har jeg ikke blogget mye, men det skyldes nok faktisk, helt ærlig, at jeg er lat. Sorry, sorry, sorry, jeg vet det er mange som er interessert i å lese om min hverdag, og se bilder fra da jeg gjorde ditt og datt, men vet også at det er mange som ikke bryr seg i det hele tatt. 

Som dere ser, har jeg ordnet litt på bloggen, den er langt i fra ferdig, men jeg måtte bare ha et bilde osv, i mellomtiden til jeg får ordnet ordentlig. Valgte å bytte ut designet mitt, siden jeg var utrolig lei av det gamle, og når jeg er lei, så blir blogglysten og motivasjonen dratt helt ned, og det gidder jeg ikke for noen ganger kan det også slite veldig på humøret.
Det har heller ikke skjedd noe spesielt i det siste, bortsett fra at jeg har vært på skolen, kommet hjem og ikke gjort en dritt, kjedelig som alltid. Jeg trives, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg kjeder meg utrolig ofte, men det er noe som jeg er vant til så det bryr meg ikke så særlig mye lengre, men hadde ikke hatt noe si om livet hadde vært mer som en berg og dalbane for å si det sånn.

Jeg har ikke noe spennende å skrive atm, men jeg ville bare komme inn med et innlegg. Jeg ville også si at jeg har svart på spørsmålsrunden, men vurderer å spille inn en video på nytt, siden det har kommet inn flere spørsmål. Men... Det er noen av spørsmålene jeg ikke velger å svare på, og det tror jeg dere skjønner selv også ;-) Er det noe dere lurer på som kan ansees som litt mer ''personlig'' kan dere spørre meg på mail eller facebook, om du har nødvendighet og absolutt behov for å vite det. Eller irl for den saks skyld.Det jeg har gjort i dag er ikke så spennende at jeg trenger å si det, men bare for å komme med det, kan du regne med at det blir noen dager mellom hvert innlegg, rett og slett fordi jeg ikke gidder å blogge. Jeg håper dette vil forbedre seg, både for meg, dere og bloggen, kjedelig med en blogg som er tom og ikke noe spennende, så vi får håpe det blir bedre med tiden!:-) Noe du lurer på?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits