Link til blogg

Hei, idag tenkte jeg at jeg skulle skrive et ikke så veldig langt innlegg om ei jente som spurte meg om jeg kunne linke til bloggen hennes, og selvfølgelig så hadde jeg glemt det, siden hun spurte meg i juni en gang, så nå har jeg endelig kommet på det og skal skrive litt om hva jeg synes om det hun har gått igjennom og sånne ting. 

Denne jenta har et nydelig navn som Maren Kristine. Jeg har fulgt med litt på bloggen hennes siden jeg oppdaget henne her på blogg.no. Hun er 18 år, og bloggen hennes består for det meste om hennes liv og hvordan hun skal prøve å hjelpe andre med de samme problemene som henne. Hun sliter med ADHD og selvskading, depresjoner og slike ting som folk flest kjenner til, hun er ekstremt sterk og har mange herlige mennesker rundt seg som støtter henne og alt hun har gjennomgått de årene hun har hatt det sånn. 

Synes det er helt forferdelig at noen kan ha det sånn, når du er så pen og naturlig som denne jenta skal du ikke gå igjennom noe sånt, jeg synes det er helt forferdelig, og vil at alle skal ta en titt innom bloggen hennes http://minlangehistorie.blogg.no/. Bloggen er en opplevelse og lese, når du bare får satt det skikelig inn i hva det faktisk handler om. Hun er ei herlig jente som jeg tror sprer mye glede rundt seg, selv om hun sliter. Skulle ønske at jeg har fått blitt bedre kjent med henne iallefall! Så anbefaler alle og se innom bloggen hennes og lese hva hun har skrevet, mye som kan hjelpe andre og kanskje tenke over litt :-)

Se så nydelig hun er! 

Jeg har lært mye selv etter å lest det hun har skrevet på bloggen sin, så anbefaler dere til å se innom! Virkelig verdt det.

2 kommentarer

G U N N N I S

17.08.2014 kl.14:56

Den bloggen må jeg så lese :)

Trine Amalie

17.08.2014 kl.15:14

G U N N N I S: så bra!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits