Tirsdag | ryddedag

Hei! Unnskyld for lite blogging, men har rett og slett ikke orket, siden jeg har vært så slapp og hatt ingenting å blogge om, men tenkte jeg måtte slå til med et innlegg nå som jeg var godt igang med andre ting uansett.

Idag våknet jeg ganske sent egentlig, men ikke noe problem for elsker å ligge lenge om dagene! Så litt One tree hill før jeg gikk ned å spiste frokost, utrolig fin start på dagen! Sola skinte og jeg begynte å rydde på rommet mitt da det ikke så ut, jeg skulle egentlig gjøre det igår men da var jeg så dårlig form at jeg ikke gadd å gjøre noenting, men idag sa jeg til meg selv at jeg måtte begynne siden jeg har utsatt det lenge nå, så fikk endelig til å starte, og da er det så mye bedre å fortsette!:-) 
Jeg og mamma dro en tur i gata i rundt 5-tiden, siden hun skulle kjøpe noen malingskoster og jeg måtte ha nye kleshengere, så jeg endte opp med 15 nye! Utrolig nyttig, siden jeg har så mye klær. Etter det dro vi på butikken og handlet litt, før vi dro hjem og spiste middag! Så nå har jeg hengt opp litt mer av klærne mine og synes jeg begynner å få det skikkelig koselig!:-) Har noen ting jeg må kjøpe inn enda, men det jeg egentlig skulle ha hadde de ikke der jeg var, så gadd ikke å dra noen annen plass, så det får vente.

Forresten så kikket jeg i klesskapet mitt for å ''rydde'' litt i klærne mine, så fant jeg en bukse jeg ikke tenkte passet meg, siden den var for slakk da jeg prøvde den sist, men nå når jeg hadde den på meg var den jo passe! Det betyr altså at jeg har blitt feitere... Men skal ikke klage, lever det gode liv med junkfood og cola!

Nå har jeg tenkt til å rydde litt mer å se om jeg finner noe annet gamle klær, som jeg enten skal kaste, gi bort, selge eller ta vare på!

Håper dere søte lesere får en fin dag videre!♥

4 kommentarer

Hannehm

12.08.2014 kl.19:29

ha en fin kveld :)

Trine Amalie

12.08.2014 kl.20:32

Hannehm: takk du også!:)

sweetiigirl.blogg.no

12.08.2014 kl.20:55

åå digger bloggen din :D

Trine Amalie

12.08.2014 kl.21:53

sweetiigirl.blogg.no: tuusentakk! Digger din:D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits