Beklager

Hei igjen! Ville bare fortelle dere at det muligens ikke blir noe ordentlig blogging idag, men vet ikke hvordan det blir videre de neste dagene. Dette skyldes at macen min har gått i vranglås, altså musa vil ikke flytte på seg og når jeg flytter på den går den bare i feil retning osv, veldig irriterende, så om noen har tips til hvordan jeg kan få fikset det, plis si ifra! Jeg vet dette ble et rotete innlegg, men må skrive innlegg fra iphonen, noe som egentlig er ganske trasi, for du vet liksom ikke helt hvordan innlegget er. Men iallefall skal jeg prøve å få fikset det, hadde tenkt til å legge ut noen bilder jeg tok idag, men får ikke til å skrive innlegget på macen, så derfor blir det desverre et uredigert og ikke et planlagt mobilbilde.. Beklager.

Håper dere får en fin kveld videre, selv om det ikke ble noe ordentlig og bra innlegg fra meg, men håper det kommer snart, så jeg får vist dere bildene!
Klem fra meg i tyrkia:-)

2 kommentarer

minlangehistorie

01.07.2014 kl.00:42

det går helt fint det :) du er jo på ferie, men gleder meg til å se noen ferie bilder :D

Trine Amalie

01.07.2014 kl.16:47

minlangehistorie: hehe, tusentakk! Skal nok bli noen bilder skal du se :-)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits