Svarene kommer i morgen

Heiheihallo! Jeg tenke jeg måtte si ifra til dere at svarene på spørsmålsrunden kommer i morgen. Jeg har ikke spilt den inn ennå, men det er fordi jeg ikke har hatt tid, jeg skulle egentlig filme den i dag men kom hjem så sent så jeg ikke fikk tid.. beklager, men den kommer i morgen, så skal prøve å få svart før bursdagen til pappa :-) 

Idag har jeg somsagt vært på bursdag til stebroren min, som ble 30 år, så ble en storfeiring, noe som var veldig koselig, siden det var så mange der jeg ikke hadde møtt på lenge osv. Så er ikke så lenge siden jeg kom hjem, men iallefall så skal jeg nok en gang bare slappe av i kveld og håpe på at jeg får sove godt i natt!:) 

Har ingen bilder å dele med dere i dag.. og blir ikke blogging før videoen kommer, om jeg ikke skal ta noen bilder før vi feirer pappa, men det skal jeg oppdatere :-)

Ha en fin kveld videre alle sammen! :-) Det er også fortsatt tid til å sende inn spørsmål - HER

2 kommentarer

Lene

21.06.2014 kl.23:32

Gleder meg!

Gjerne kommenter tilbake på bloggen min! :)

Trine Amalie

21.06.2014 kl.23:32

Lene: åå, så koselig å høre :-) selvfølgelig skal jeg gjøre det!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits