Spørsmålsrunde (igjen)

Hei, nå har jeg faktisk tenkt å ha en spørsmålsrunde igjen, siden jeg har vært så sløv med det i det siste, så tenkte å bare kjøre ivei, men svarer bare om jeg får noen/nok spørsmål, om jeg får det, svarer jeg imorgen, på video. Så kommenteer :-)

Iallefall. Idag måtte jeg stå opp ganske tidlig, fordi jeg skulle til legen, noe som vart utrolig hardt, men jeg overlevde. Jeg og mamma dro innom banken først, så dro vi begge til legen, jeg skulle sjekke om jeg var allergisk og få resept på noe, så gikk egentlig ganske fint. Jeg måtte også ta blodprøve, noe som gjorde utrolig vondt, siden jeg har angst for sprøyter og sånn, blir det jo selvsagt litt værre.. Men det også gikk ganske bra. 
Da vi var ferdig til legen, dro vi videre til apoteket for å hente ut noe, også dro vi til tante og onkel, der var vi helt til mamma skulle på møte. Jeg ble med broren min en tur rundt om kring mens mamma var på møte, noe som også var veldig koselig, da jeg fikk litt alene tid med han, siden han bor i Bergen, så han er nesten aldri hjemme. Vi dro for å hente en kompis av broren min på flyplassen, som kom fra afghanistan(?) så vi kjørte han hjem. Da mamma ringte å sa at vi måtte komme å hente henne, dro vi på butikken og kjørte henne hjem. Der pakket jeg og dro videre til posten for å hente ut en pakke, så dro jeg til pappa, og her har jeg vært siden, så dagen her har vært utroolig lang, men er snart kvelden så skal bare slappe av før vi skal feire broren min sin bursdag imorgen, og pappa sin på søndag!:-) 

Men om dere har noen spørsmål om hva som helst, som dere lurer på, har dere sjangsen til det nå, for kan bli lenge til jeg har en igjen, kan hende jeg har en når jeg kommer hjem fra tyrkia og, sånn at dere får vite det dere lurer på ang. det, men still spørsmål så jeg kan svare, så svarer jeg imorgen!(:

Ha en fin kveld allesammen!:)

Om dere vil, kan dere følge facebooksiden min HER!

5 kommentarer

Linn Therese Dagsland

20.06.2014 kl.19:32

Fin fredagskveld til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

I tillegg ønsker jeg å tipse deg om mitt siste innlegg, der den som svarer rett i kommentarfeltet vinner en anmeldelse av bloggen dems i et eget innlegg. Altså, hvis du svarer rett anbefaler jeg bloggen din, og skriver hva jeg synes er bra med dem i et eget innlegg. Jeg har i snitt 500-600 unike lesere hver dag, så her kan du få mange leser dersom du vinner :-)

(ps: siden dy er favorittbloggeren min ønsker jeg å hjelpe deg litt på veien. Svaret på spørsmålet har noe med bildene i innlegget å gjøre)

Ellers ønsker jeg deg en god helg videre!

malinbhoelstad

20.06.2014 kl.19:32

hvor lenge har du blogget?

har du søsken?

hvorfor begynte du og blogge?

hvor mange lesere er det meste du har hatt?

favoritt drikke?

mote eller sminke?

hvilket kamera har du?

hva liker du best med og blogge?

hvem er ditt forbilde/idol?

favoritt godteriting?

har du noen gang fått stygge kommentarer på bloggen?

kjekkeste guttekjendis?

kjekkeste jentekjendis?

hvilken skole går du på?

hva vil du helst hete utenom trine amalie?

besøk eller borte?

hva er den beste karakteren du har fått?

har du eller har du hatt en jobb/sommerjobb?

fineste klesplagget du har?

favoritt sminkemerke?

Kommer definitivt til og lese denne bloggen videre FAST LESER!!!!

Kristel Moe

20.06.2014 kl.19:47

Hva skal du i sommerferien?

Hvem er dine beste venner?

Hvilken linje går du på vgs?

Ha en fin sommer!

.

20.06.2014 kl.20:25

5 beste jentevenner og 5 beste guttevenner?

ida borseth

21.06.2014 kl.12:30

hvem har du best kontakt med fra selbu?

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Trine Amalie, er 18 år og kommer fra Stjørdal! Her får du se litt om meg og min hverdag. Håper du liker bloggen min og legger igjen en liten kommentar før du drar :-)Kontakt

www.trinelita97@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits